Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Ελληνίδα μάνα κατέρρευσε μετά από 33 μέρες συνεχόμενου μαγειρέματος 


Στο νοσοκομείο με συμπτώματα υπερκόπωσης διακομίστηκε σήμερα το πρωί μια μεσιληκας γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες μαγείρευε χωρίς διακοπή από τα τέλη Νοεμβρίου.


Η γυναίκα, που είναι καλά στην υγεία της, φέρεται να μαγείρευε τις τελευταίες 33 μέρες συνεχόμενα, ξεκινώντας από τις τελευταίες μέρες του Νοέμβρη. «Ξεκίνησε με τους κουραμπιέδες, τα μελομακάρονα, τις δίπλες και τα κουλουράκια και κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο» είπαν στους δημοσιογράφους οι συγγενείς της.

Όπως λένε, αφού μοίρασε γλυκά σε όλους τους συγγενείς, τους γείτονες και αργότερα τους περαστικούς, η εξηντάχρονη συνέχισε με ρυθμούς που πλησίαζαν την παραγωγή ενός μικρού εργοστασίου ζαχαροπλαστικής. «Φοβόμασταν να μείνουμε πολλή ώρα ακίνητοι μη βρεθούμε σκεπασμένοι με ζάχαρη άχνη, όπως αυτοί που καταπλακώνονται από χιονοστιβάδες στο Έβερεστ» είπε ο τριανταπεντάχρονος γιος της στους δημοσιογράφους.


Μετά ήρθαν οι προετοιμασίες για τα τραπέζια των Χριστούγεννων και της Πρωτοχρονιάς, όπου η γυναίκα διπλασίασε τους ρυθμούς παραγωγής, ενώ μόνο χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση των παιδιών της γλίτωσε το σκυλί της οικογένειας, αφού βρήκαν το άτυχο ζώο να κάθεται σε ταψί ανάμεσα σε πατάτες και τη μητέρα τους με παρανοικό βλέμμα να προσπαθεί να του βάλει γέμιση.


Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της είναι σταθερή, ωστόσο χρειάστηκε τρίωρη χειρουργική επέμβαση για να της αφαιρέσουν το ταψί από τα χέρια, ενώ όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της ρώτησε τον χειρουργό αν θέλει να του βάλει ένα κουτί με μελομακάρονα και λίγη βασιλόπιτα για το σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!