Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών στην Ήπειρο

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών στην Î‰Ï€ÎµÎ¹ÏÎ¿Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, ανακοινώνει ότι για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων λόγω χιονοπτώσεων – παγετού και μέχρι ύφεσης των δυσμενών καιρικών φαινομένων και εξομάλυνσης της οδικής κυκλοφορίας των οχημάτων, ισχύουν προσωρινές απαγορεύσεις κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων, ύστερα από σχετικές Αποφάσεις των υφισταμένων Διευθύνσεων Αστυνομίας, σήμερα (09-01-2019), στα κάτωθι σημεία του οδικού δικτύου:
Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων:
• Την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων που κινούνται στην Εγνατία Οδό (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας) από χ/θ 48,800 (Κόμβος Τύριας) έως χ/θ 120,800 (κόμβος Παναγιάς).
• Την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων που κινούνται στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Άρτας, Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κοζάνης και στον οδικό άξονα Καλπακίου – Κακαβιάς.
• Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, στα προαναφερόμενα οδικά δίκτυα, όλων των λοιπών κατηγοριών οχημάτων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες.
• Την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες και κινούνται στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο (ορεινό και ημιορεινό) του Νομού Ιωαννίνων, όταν και όπου αυτό απαιτείται.
Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας:
• Την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων και των λοιπών βαρέων οχημάτων (λεωφορείων κτλ) που κινούνται στην Ιόνια Οδό (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας) από χ/θ 154,243 (ΣΕΑ Φιλιππιάδας) έως χ/θ 200,991 (διασταύρωση με Εγνατία Οδό).
• Την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες σε όλες τις περιοχές του Νομού Άρτας (εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο), όταν και όπου αυτό απαιτείται, κατά την κρίση των Διοικητών του Τ.Τ. Άρτας, του Γ΄ Τ.Τ. Αυτοκινητόδρομου Αντιρρίου – Ιωαννίνων και των Τμημάτων μικτής αρμοδιότητας Τροχαίας της Διεύθυνσης.
Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας:
• Την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων που κινούνται στην Εγνατία Οδό (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας) από χ/θ 21,500 (Κόμβος Νεοχωρίου) έως χ/θ 49,000 (Κόμβος Τύριας).
• Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, στο προαναφερόμενο οδικό δίκτυο, όλων των λοιπών κατηγοριών οχημάτων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες.
• Την απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες και κινούνται στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας (από το 50ο έως και το 65ο χιλιόμετρο), όταν και όπου αυτό απαιτείται κατά την κρίση του Διοικητή του Τ.Τ. Ηγουμενίτσας.
Διεύθυνση Αστυνομίας Πρέβεζας:
• Την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων που κινούνται στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Αντιρρίου από χ/θ 58,500 (Διασταύρωση Στρατοπέδου Φιλιππιάδας) έως χ/θ 39,500 (Σήραγγα Κλεισούρας).
• Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, στο προαναφερόμενο οδικό δίκτυο, όλων των λοιπών κατηγοριών οχημάτων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες.
• Την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες και κινούνται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο (ορεινό και ημιορεινό) του Νομού Πρέβεζας, όταν και όπου αυτό απαιτείται.
Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που κινούνται στο οδικό δίκτυο της περιφέρειας μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα σημεία που επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες και να συμμορφώνονται με τα σήματα κυκλοφορίας και τα σήματα των τροχονόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!