Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Παραιτήθηκε από την υποψηφιότητα

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ, ο προερχόμενος από την ΔΗΜΑΡ Βασίλης Μασσαλάς, υπέβαλε την παραίτησή του ως υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος στο Νομό Ιωαννίνων.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του, οι τελευταίες εξελίξεις ήταν αυτές που τον οδήγησαν στην συγκεκριμένη απόφαση και συμπληρώνει ότι η στάση του Θανάση Θεοχαρόπουλου δεν ήταν προσωπική αλλά αποτελούσε απόφαση των οργάνων της ΔΗΜΑΡ. Για την ΔΗΜΑΡ η συμφωνία των Πρεσπών είναι μείζον εθνικό θέμα και δεν μπορεί να μπει σε καμιά μορφή κομματικής πειθαρχίας.
«Η άποψή μου ήταν, και είναι, ότι, πρέπει να δημιουργηθεί ένα πολιτικό κόμμα, που θα ονομαζόταν Δημοκρατικό κόμμα, θα ήταν ανοιχτό, πολυτασικό, με θεσμοθετημένες καταστατικά τις διάφορες τάσεις, όπως λειτουργούσαν παλιά στον Συνασπισμό. Η άποψη όμως της ηγεσίας του Κινάλ, και μάλιστα της προέδρου, της κυρίας Φώφης Γεννηματά, είναι ότι το κόμμα πρέπει να είναι πιο συγκεντρωτικό, πιο μονολιθικό, και μάλιστα αποφάσισε την διαγραφή του Προέδρου της Δημαρ πριν ακόμη καν ψηφίσει», σημειώνει.
Κλείνοντας ευχαριστεί όσους στάθηκαν δίπλα του από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του και μέχρι τώρα και δηλώνει ότι θα είναι παρών στους αγώνες για προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!