Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Μείον μία στην παράταξη Μπαΐλη


Μία ακόμη απώλεια μετρά ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαίλης από την παράταξή του. Η δημοτική σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Παρθενία Καζάκου έκανε γνωστή την ανεξαρτητοποίησή της από την «Δημοτική Συνεργασία».
Η κ. Καζάκου επανέφερε τα ζητήματα που έχει θέσει κατά καιρούς προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, υποστηρίζοντας ότι οι απαντήσεις δε την καλύπτουν γεγονός που την κάνει να παραιτηθεί από την παράταξη της Δημοτικής Συνεργασίας.
Όπως είπε δεν πρόκειται για μία προσωπική διένεξη ή διαμάχη αλλά για διαφορές πολιτικής στάσης στα θέματα του δήμου.
«Επειδή υπάρχει στους ανθρώπους κάτι που λέγεται αξιοπρέπεια, που ούτε πουλιέται ούτε αγοράζεται, παραιτούμαι από την παράταξη της Δημοτικής Συνεργασίας της δημοτικής αρχής, που η ίδια εκεί με οδήγησε και παραμένω ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, σεβόμενη τους συμπολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους», ανέφερε στην τοποθέτησή της η κ. Καζάκου.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης, της ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επόμενες κινήσεις της τονίζοντας ότι η εμπιστοσύνη του τόσο στην σημερινή όσο και στις προηγούμενες διοικήσεις του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου είναι δεδομένη και ο ίδιος δεν παρενέβη ποτέ στο έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!