Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Θρίλερ με την εξαφάνιση Άγγλου τουρίστα στο Πάπιγκο

 
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και εθελοντών για τον εντοπισμό ενός 26χρονου Άγγλου τουρίστα, ο οποίος αγνοείται από το απόγευμα της Κυριακής. Ο 26χρονος έκανε διακοπές στα ορεινά της Ηπείρου. Διέμενε σε κατάλυμα της Κόνιτσας από όπου αναχώρησε την Κυριακή το πρωί και έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται. Η υπόθεση λαμβάνει διαστάσεις θρίλερ καθώς αργά το απόγευμα της Δευτέρας εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του κλειδωμένο, μεταξύ Μικρού και Μεγάλου Παπίγκου, κοντά στις Κολυμπήθρες. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες εντός του οχήματος βρίσκονται και τα ρούχα ορειβασίας.
Ο 26χρονος Άγγλος δεν απαντούσε στις επίμονες κλήσεις που έκανε η οικογένειά του. Έτσι ενημερώθηκε η Αστυνομία και ήδη είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης, στην οποία πέρα από την ΕΜΑΚ, την Πυροσβεστική, την Αστυνομία μετέχουν εθελοντές και κάτοικοι του Παπίγκου.
Την Τρίτη και με το πρώτο φως της ημέρας οι δυνάμεις θα ενισχυθούν ενώ στην έρευνα θα μετάσχει και ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΜΑΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!