Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ”



 Η Δημοτική Παράταξη “Δήμος για τον πολίτη” κατήλθε στις προηγηθείσες δημοτικές εκλογές με κοινή απ’ όλους τους υποψηφίους πίστη να υπερασπιστούμε ανιδιοτελώς το καλό των δημοτών μας και του τόπου μας.
 Αν και η βούληση των εκλογέων μας κατέταξε ισοδύναμους, οι κατόπιν των εκλογών νομοθετικές παρεμβάσεις μας οδήγησαν στην αντιπολίτευση.

 Τη χρονική αυτή στιγμή που η παράταξή μας βρίσκεται σε στάδιο προσαρμογής, η ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου ΠΑΠΑΔΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ο οποίος εκλέχτηκε με την ψήφο των δημοτών που πίστεψαν στον προεκλογικό μας λόγο και με τον αγώνα των υπολοίπων συνυποψηφίων, δεν μειώνει την απόφασή μας να υπερασπιστούμε το συμφέρον, την ευημερία και την ανάπτυξη του τόπου μας. Η ενασχόλησή μας με τα κοινά πηγάζει καθαρά από διάθεση προσφοράς και όχι για να λύσουμε “προβλήματα επιβίωσης”. Είμαστε εδώ γιατί σεβόμαστε τη ψήφο αυτών που μας εμπιστεύτηκαν και όχι για να εξαπατήσουμε τους ψηφοφόρους μας αλλοιώνοντας την εντολή τους προς ιδίο όφελος. Είμαστε εδώ ως εθελοντές της πολιτικής ζωής και όχι ως επαγγελματίες.
 Φυσικά και δεν θα θέλαμε μια διοίκηση η οποία προκειμένου να διευκολύνεται το έργο της να χρησιμοποιεί υφαρπαγμένους ψήφους.

 Καλούμε το Δημοτικό Σύμβουλο ΠΑΠΑΔΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ να παραδώσει την έδρα του στην παράταξη η οποία σύσσωμη αγωνίστηκε με ειλικρίνεια και συνέπεια, όπου και η έδρα της ανήκει.

Με εκτίμηση,
    Ο Επικεφαλής
Δημήτρης Γιολδάσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!