Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Και τέταρτο κρούσμα στην Αρτα

Ένα ακόμη θετικό κρούσμα κορωνοϊού έρχεται να προστεθεί σε όσα ήδη είχαν επιβεβαιωθεί στην Ήπειρο ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό σε οκτώ. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι το νέο κρούσμα προέρχεται από τις επαφές στο επαγγελματικό περιβάλλον της 63χρονης από την Άρτα. Η 63χρονη διαπιστώθηκε θετική το προηγούμενο Σάββατο. Θετικό επίσης είναι και στενό συγγενικό της πρόσωπο. Και οι δύο έχουν τεθεί σε καραντίνα χωρίς να χρειαστεί μέχρι στιγμής νοσηλεία σε νοσοκομείο. Από την ιχνηλάτηση που ακολούθησε ωστόσο προέκυψε ότι μία ακόμη συνάδελφος της 63χρονης έχει προσβληθεί από τον επικίνδυνο ιό.

Με βάση τα νέα δεδομένα η περιοχή της Άρτας είναι αυτή με τα περισσότερα κρούσματα στην Ήπειρο. Ο ηλικιωμένος που είχε διαπιστωθεί θετικός πριν από αρκετές ημέρες παραμένει για νοσηλεία στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ενώ τα άλλα τρία κρούσματα είναι σε καραντίνα.
Ο ένας θετικός ασθενής από την Πρέβεζα, γιατρός του τοπικού νοσοκομείου, νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!