Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Έχασε την μάχη η 83χρονη που είχε κακοποιηθεί και βιαστεί από αλλοδαπό

pakistanos preveza

Μετά από σαράντα περίπου ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων άφησε την τελευταία της πνοή η 83χρονη γριούλα από την Πρέβεζα η οποία είχε βιαστεί και κακοποιηθεί από 40χρονο υπήκοο Πακιστάν.
Η είδηση είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία καθώς η ηλικιωμένη γυναίκα είχε βρεθεί σε κωματώδη κατάσταση με χτυπήματα στο κεφάλι αλλά και σε άλλα σημεία του σώματός της.
Από την Ιατροδικαστική έκθεση προέκυψε ότι ο δράστης πέρα από τα χτυπήματα είχε προχωρήσει και στον βιασμό της ηλικιωμένης.
Η γυναίκα νοσηλεύτηκε για 40 περίπου ημέρες όμως τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Ο 40χρονος υπήκοος Πακιστάν είχε συλληφθεί από την Αστυνομία και είναι ήδη προφυλακισμένος.
Ο ίδιος είχε ισχυριστεί ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την γριούλα ενώ επικαλέστηκε την κατάσταση μέθης στην οποία βρισκόταν κι έτσι ισχυρίστηκε ότι δεν θυμόταν πως και γιατί την χτύπησε.
Ο ίδιος τον Μάρτιο του 2019 είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού της 83χρονης. Τότε, είχε εισέλθει στη μονοκατοικία της από τον κήπο και την είχε χτυπήσει προσπαθώντας να την εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή, αλλά οι φωνές της προκάλεσαν την επέμβαση γειτόνων που τον ακινητοποίησαν και τον παρέδωσαν στην Αστυνομία.
Σημειώνεται ότι ο 40χρονος άνδρας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!