Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Ο ελάχιστος κύριος Ζάψας…

Του ΚΩΣΤΑ ΓΚΕΤΣΗ
Άθλιος δεν μπορεί να είναι ένας αρθρογράφος, που κάνει αυτό που επιβάλλει η αποστολή του. Κριτική, σε όσους εμπλέκονται στα κοινά και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, επηρεάζουν την πορεία του τόπου. Άθλιο είναι το δημόσιο πρόσωπο, που δεν δέχεται την κριτική και αντί του προβληματισμού, με περίσσεια φασιστικής αντίληψης, ωρύεται στο μέσον της κεντρικής οδού Σκουφά ότι «είναι άθλιος ο αρθρογράφος της Γνώμης», που κατά τον φασιστικής αντίληψης παράγοντα, τόλμησε(!) και του άσκησε κριτική.
Απαντούμε στον περιφερόμενο τύπο, που φέρνει γύρο όλα τα κόμματα, για ν’ αποκτήσει στήριξη και στην συνέχεια καμώνεται τον παράγοντα, που θέλει να σώσει(!) τον τόπο. Γεώργιος Ζάψας, ονομάζεται ο εν λόγω παράγοντας(!) και για όσους δεν γνωρίζουν, ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου, το 2014 με το ΠΑΣΟΚ και το 2019 με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και τις δυό φορές, ήταν το συνώνυμο της αποτυχίας, αλλά αυτός αρέσκεται να δηλώνει παράγοντας και επί πλέον, φαντασιώνεται ότι μπορεί κάποτε, να έχει και τύχη, να κερδίσει κάποια εκλογική αναμέτρηση.
Σήμερα το μεσημέρι λοιπόν, μέσα στην οδό Σκουφά, επιτέθηκε φραστικά στον υπογράφοντα, θαρρώντας ότι μπορεί να προκύψει και εκφοβισμός, για να γράφουμε ότι αυτός είναι ο πρώτος, ο μοναδικός, αυτός που τελικά θα μας σώσει… Φυσικά και του απαντήσαμε, να εξαφανιστεί από μπροστά μας, όπως και έκανε, γιατί δεν φημίζεται και για το θάρρος του.
Το μόνο που έχει να επιδείξει είναι το θράσος, όπως αποδείχτηκε και στην συνέχεια. Πήγε σε ουζερί της πλατείας Μονοπωλίου, συνοδευόμενος από κάποιον κύριο και φώναζε δυνατά, για να τον ακούσουν όσοι δεν είχαν όρεξη να τον υποστούν… Έλεγε: «θα μου ζητήσει δημόσια συγνώμη, ο Γκέτσης». Και δεν το είπε μία φορά, αλλά το επαναλάμβανε, προφανώς για να βρεθεί κανένας όμοιός του, να ενώσουν τους καημούς τους και να φοβίσουν τον υπογράφοντα…
Όπως μας ενημέρωσε θαμώνας του ουζερί, δεν του έδωσε κανένας σημασία και αυτός συνέχισε να ωρύεται… Του διαμηνύσαμε μέσω του φίλου που επικοινώνησε μαζί μας, ότι αν επιθυμεί «δημόσια συγνώμη», να σηκωθεί πρωί, μην τον πάρει το κάμα!
Και επί της ουσίας… Μας έδωσε μια καλή ευκαιρία, για να μπει στο μικροσκόπιο της δημοσιογραφικής έρευνας και να δούμε, τι σόι παράγοντας είναι αυτός και πως τα καταφέρνει, ενώ είναι πάντα στον πάτο, να βρίσκει κόμματα, να τον στηρίζουν…
Εδώ είμαστε και η συνέχεια προδιαγράφεται εξόχως ενδιαφέρουσα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!