Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Ξαναχτυπά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας

skiadaresis
Και να που επανήλθε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας… Κι απέστειλε επιστολή στα Μέσα Ενημέρωσης για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους!
Πριν λίγους μήνες δεν ήθελε τουρίστες από τις όμορες περιοχές της Ηπείρου και της Αιτωλοακαρνανίας καθώς θα πήγαιναν με τα ταπεράκια τους στο νησί και δεν θα άφηναν ούτε ευρώ..
Μετά ζήτησε συγνώμη αλλά μάλλον κανέναν δεν έπεισε..
Τώρα θέλει να χρεώσει στην Πρέβεζα τα πέντε κρούσματα Covid-19 που…. κακώς, κάκιστα τα Μέσα Ενημέρωσης τα χρέωσαν στη Λευκάδα.
Φυσικά τα κρούσματα δεν τα χρεώνει σε μία περιοχή ούτε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, ούτε τα Μέσα Ενημέρωσης, παρά ο ΕΟΔΥ…
Οπότε ας κάνει και μία επιστολή.
Τι αναφέρει;
«Αξιότιμοι Κύριοι, Αποτελεί χρέος μας να αποσαφηνίσουμε την είδηση των κρουσμάτων Covid 19 στην περιοχή της Λευκάδας, διότι τις τελευταίες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει πολλά δημοσιεύματα, τα οποία δεν αποτυπώνουν ορθά την πραγματικότητα.
Πιο συγκεκριμένα, σχετικά με την 5μελή οικογένεια Σέρβων που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, δεν έκανε διακοπές στη Λευκάδα. Η οικογένεια ξεκίνησε με το ιστιοπλοϊκό από την Πρέβεζα, όπου ήταν η βάση της.
Κατά τη διάρκεια της πλεύσης ο πατέρας της οικογένειας αισθάνθηκε αδιαθεσία, και έδεσε το ιστιοπλοϊκό στην περιοχή της Λευκάδας για να οδηγηθεί στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε εξετάσεις. Κανένα μέλος της οικογένειας δεν κυκλοφόρησε στην Λευκάδα, αλλά παρέμειναν μέσα στο Ιστιοπλοϊκό τους.
Ως εκ τούτου, παρακαλούμε πολύ όπως γίνει ορθή αναπαραγωγή της είδησης, δεδομένου ότι «χρεώθηκαν» αδίκως στην Περιφερειακή ενότητα της Λευκάδας τα κρούσματα αυτά.
Με εκτίμηση,
Σωτήρης Σκιαδαρέσης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!