Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Ο Δημήτρης Λάκκας είναι ο νέος Διοικητής της Δομής φιλοξενίας Προσφύγων στον Κατσικά Ιωαννίνων!

  


Ο Δημήτρης Λάκκας από την Νέα Κερασούντα Πρέβεζας είναι η επιλογή της Κυβέρνησης για την θέση του νέου Διοικητή σε μία από τις 3 Δομές της Ηπείρου και συγκεκριμένα στον Κατσικά Ιωαννίνων!

Με απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης Ν. Μηταράκη, όπου αναμένεται να αναρτηθεί και στην Διαύγεια, ο νέος ηλικιακά Τεχνοκράτης-επιχειρηματίας στον χώρο του Αθλητισμού, ορίστηκε στην εξαιρετικά κρίσιμη θέση, όπου αναλαμβάνει αμέσως την ευθύνη της εύρυθμης λειτουργίας της Δομής και την αποσυμφόρησή  της!
Ο Δημήτρης Λάκκας είναι απόφοιτος ΑΕΙ, κάτοχος δύο (2) μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών ενώ είναι και Διδακτορικός φοιτητής.
 Έγγαμος με δύο (2) παιδιά, τον Φώτη 9  & την Ζωή 7 ετών αντίστοιχα και τα τελευταία χρόνια ζεί και εργαζεται στην Φιλιππιάδα, όπου κι δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα του.
Πολιτικά, έχει εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος Ζηρού και έχει διατελέσει για 2 θητείες Αντιδήμαρχος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες και το πολιτικό ρεπορτάζ από το κόμμα της ΝΔ κατά την διαδικασία της Προκήρυξης του Υπουργείου για την κάλυψη όλων των θέσεων των Δομών Πανελλαδικά ο Δ.Λάκκας, είχε υποβάλλει αίτηση καταθέτοντας ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής και το βιογραφικό του, όπου τον Ιούνιο στην ανακοίνωση για τις επιλογές των προσώπων δεν ήταν στα ονόματα που ανακοινώθηκαν. Η μη επιλογή ενός τέτοιου βιογραφικού δημιούργησε αρνητικές εντυπώσεις ακόμη και στο στενό κομματικό πυρήνα, όπου οι ισορροπίες πάντα είναι εύθραυστες! Μάλιστα, το θέμα έφτασε σε επίπεδο Πρωθυπουργικού γραφείου όπου εκφράστηκε έντονη δυσαρέσκεια και πλέον όλοι ανέμεναν την σχετική παρέμβαση, όπερ και εγένετο σχετικά γρήγορα, λαμβανομένων υπ’ όψιν των συνθηκών, της κρίσης του Έβρου και της πανδημίας…
Άλλωστε, όλοι γνωρίζουν πως πίσω από όλο αυτό το παρασκήνιο βρίσκεται στενό πρόσωπο της οικογενείας του κου Λάκκα, στην Αθήνα, όπου θεωρείται από πολλούς πως βρίσκεται σε υψηλόβαθμη κομματική θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!