Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Μπάρκας: ’Η εικόνα της Παναγίας ενοχλεί καθώς δεν είναι όλοι οι Έλληνες χριστιανοί’

 Ιδιαίτερα ενοχλημένοι εμφανίστηκαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με την εικόνα της Παναγίας που προβλήθηκε χθες στην πρόσοψη της Βουλής για τον εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων.



Ειδικότερα, ο Κώστας Μπάρκας συνέστησε να… «είμαστε περισσότερο σοβαροί», ενώ είπε ότι «δεν θα αναφερθώ στο κιτς της διαδικασίας». Μάλιστα, είπε ότι η εικόνα της Παναγίας ενοχλεί καθώς δεν είναι όλοι οι Έλληνες χριστιανοί.

Με τη σειρά του, ο Νεκτάριος Σαντορινιός υποστήριξε πως «τα τανκς πάνω στη βουλή δημιουργούν περίεργους συνειρμούς».

Να μην ξεχνάμε πως πρώτος απ’ όλους αντέδρασε ο Νίκος Φίλης, ο οποίος έκανε λόγο «για στυγνή προσβολή της Δημοκρατίας»ενώ είπε ότι οι εικόνες που προβλήθηκαν «παραπέμπουν στο διαβόητο “Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών”».

Επίσης, ο Κώστας Ζαχαριάδης χαρακτήρισε την προβολή των εικόνων στη Βουλή κιτς και ακαλαίσθητο.

Υπενθυμίζεται ότι το κοινοβούλιο συμμετείχε στον πανελλήνιο εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, τιμώντας αυτούς που τάχθηκαν στην υπεράσπιση της πατρίδας, στη διαφύλαξη των ελληνικών αλλά και ευρωπαϊκών συνόρων. Ειδικότερα, η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων γιορτάστηκε από τη Βουλή με την προβολή οπτικοακουστικού υλικού στην πρόσοψη του κτιρίου. Μήνυμα εμψύχωσης για την ελληνική κοινωνία που δοκιμάζεται από την υγειονομική κρίση και ταυτόχρονα από τις τουρκικές προκλήσεις.     

            ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ  ΕΒΑΖΕ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 



                                          



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!