Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ

ΠΑΡΓΑ AIR VALTOS


Συγχαρητήρια για τις εκτενείς αναφορές που κάνετε στον εγκατελειμένο δήμο της Πάργας. Στην όμορφη πόλη μας που της έμελλε να περνάει δύσκολες μέρες.
Εκπλήσσομαι γιατί διέφυγε της προσοχής σας και της καυστικής σας πένας (πληκτρολογίου για να ακριβολογούμε) ένα συμβάν που αναστάτωσε όλη την παραλία του Βάλτου.
Γνωρίζετε, ότι εκεί δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά, στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, κάποιοι νεόπλουτοι Γιαννιώτες. Να μας αναβαθμίσουν θέλησαν κι αυτοί. Τρομάρα μας!
Προ ημερών όλη η παραλία έγινε άνω κάτω. Ομπρέλες φεύγανε, ξαπλώστρες αναποδογύριζαν και ο κόσμος αποσβολωμένος κοίταζε ένα ελικόπτερο που κατέβηκε ακριβώς στην παραλία.
Η αναστάτωση ήταν μεγάλη. Οι αρμόδιες αρχές κλήθηκαν και η αλήθεια είναι ότι έσπευσαν για να βάλουν σε τάξη τον άτακτο κύριο. Ποιά τάξη;
Ο νεαρός χειριστής επικαλέστηκε βλάβη του ελικοπτέρου για να δικαιολογηθεί στις αρχές για την πράξη του. Κι ας ήθελε μόνο να πιει καφέ στο στέκι των νεόπλουτων και φαντασμένων Γιαννιωτών και να τον δει κι όλη η παραλία. Τον ελικοπτερά!
Διέφυγε της αντίληψής σας το συμβάν αυτό ή το όνομα του χειριστή είναι τόσο βαρύ που καλύπτει τον κουρνιαχτό που άφησε το ελικόπτερό του;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!