Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ?

Από την ΓΝΩΜΗ Αρτας:

ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ επισημάνει πολύ νωρίς. Όταν «έσκασε» το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια, είχαμε σημειώσει στην «Γ», ότι όταν περάσουν μερικές ημέρες, θα έχουμε ενδιαφέρον για το θέμα αυτό και από την περιοχή μας. Τώρα που δημοσιεύονται οι συνομιλίες, που έχει συλλέξει ο «εθνικός κοριός» και φαίνονται στις συζητήσεις στοιχεία για στημένα παιχνίδια του ΕΘΝΙΚΟΥ Φιλιππιάδας, σε συνεργασία με τον γνωστό πρωταγωνιστή και μεγαλοπαράγοντα της Ηλιούπολης Γιώργο Τσακογιάννη, τα πράγματα από μόνα τους δικαιώνουν την δική μας εκτίμηση.



ΥΠΑΡΧΕΙ η αντίδραση των παραγόντων του ΕΘΝΙΚΟΥ. Ένας εξ αυτών, σε τηλεφωνική επικοινωνία, που είχαμε μαζί του, μας διαβεβαίωσε ότι απ’ την διοίκηση του ΕΘΝΙΚΟΥ δεν υπήρξε καμία συνεννόηση με τον Τσακογιάννη και κανένας δεν συζήτησε μαζί του, για τα παιχνίδια του ΕΘΝΙΚΟΥ. Μπορεί να μιλούσε άλλος, γιατί κάποιος μιλούσε.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, που δημοσιεύουμε σε άλλη σελίδα, επιμένουμε. Οι παράγοντες του ΕΘΝΙΚΟΥ που θεωρούν εαυτούς ΚΑΘΑΡΟΥΣ, όπως κι εμείς ΚΑΘΑΡΟΥΣ τους θεωρούμε, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να αποδείξουν ότι στις συνομιλίες που περιέχει το DVD, δεν είναι συνομιλητής κανένας εξ αυτών. Και να σταματήσει ο πρόεδρος, που προσωπικά δεν τυχαίνει να τον γνωρίζω, να εκτοξεύει απειλές στα καφενεία, εναντίον της «Γ». Δεν είναι μαγκιά, κύριε πρόεδρε, να μιλάς σε παιδάκια και να κάνεις λόγο για αγωγές. Δυστυχώς για σας, έχουμε κι εμείς κάποια στοιχεία, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Για το καλό του ΕΘΝΙΚΟΥ, αλλά και για το δικό τους καλό, το χρήσιμο είναι να αποδείξουν, ότι δεν είχαν καμία σχέση με τον Τσακογιάννη και τα στημένα.
Κ.Γ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!