Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

            Ο δίκαιος αγώνας των κατοίκων των τριών Δημοτικών Διαμερισμάτων «ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ», «ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΟΥ» και «ΜΥΤΙΚΑ» συνεχίζεται μέχρι οριστικής λύσης του προβλήματος, καθώς η Δημοτική Αρχή, στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο στις 27 Ιουλίου 2011, εμμένει στην απόφασή της να εγκαταστήσει «ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ» Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στη θέση της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ χωματερής του «Κούκου».
            Τις  πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, ως μία απεγνωσμένη κίνηση, στο χώρο της χωματερής εστάλησαν 7 απορριμματοφόρα και 2 φορτηγά, προκειμένου να πιέσουν και να εκβιάσουν κατ’ αυτόν τον τρόπο τους αγανακτισμένους κατοίκους, θέτοντάς τους το δίλημμα της δημόσιας υγείας των συμπολιτών, χωρίς επίσης αυτοί που έδωσαν την εντολή, να λάβουν υπόψη την ταλαιπωρία που υπέβαλλαν τους   οδηγούς των οχημάτων, οι οποίοι επί ώρες ήταν υποχρεωμένοι να παραμένουν εκεί κάτω από αντίξοες συνθήκες .  
            Μετά από λίγο μας επισκέφθηκαν οι τρεις Αντιδήμαρχοι κ.κ. Φραγκούλης, Κορωναίος και Ροπόκης, οι οποίοι επαναεπιβεβαίωσαν τον εμπαιγμό και την αρνητική διάθεση για ειλικρινή διάλογο και ουσιαστική λύση τους προβλήματος από πλευράς των αρμοδίων.
            Κατόπιν το χώρο επισκέφθηκε η Αντιεισαγγελέας Πρέβεζας κ. Μπαλογιάννη με τη συνοδεία του Δ/ντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας κ. Ρίζου, η οποία πραγματοποίησε αυτοψία στο χώρο της παράνομης χωματερής και αφού ενημερώθηκε εκτενώς από τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Αγώνα και συζήτησε μαζί τους, αποχώρησε αφήνοντας τους κατοίκους να συνεχίσουν το δίκαιο και νόμιμο αγώνα τους.        
           


Μετά τιμής
Η Επιτροπή Αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!