Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011



Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει στο Δήμο Άρτας. Οι αντιδήμαρχοι που είχαν οριστεί από τον κ. Παπαλέξη, παραδίδουν ο ένας μετά τον άλλο τα κλειδιά, γεγονός που προς το παρόν δεν δείχνει να προβληματίζει τον δήμαρχο.
Δεκτή τελικά έγινε και η παραίτηση του κ. Χρήστου Γεώργιου, η οποία είχε υποβληθεί στις 9 Ιουνίου. Ο αντιδήμαρχος επανήλθε με επιστολή του, στην οποία σημειώνει ότι λειτουργεί με όρους πολιτικούς.
Στην επιστολή αναφέρει:


Κύριε Δήμαρχε
Την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011 σας υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιδημάρχου, καθώς επίσης και από τις θέσεις του προέδρου των Σχολικών Επιτροπών Π.Ε και Δ.Ε του Δήμου Αρταίων.
Από τη μεριά σας, την Τρίτη 14 Ιουνίου 2011 ανακοινώσατε ότι δεν αποδέχεστε την παραίτησή μου, λόγω της άριστης και πολύτιμης συνεργασίας που είχαμε.
Από τότε άφησα να περάσει αρκετό διάστημα για τις ενέργειές μου, γιατί δεν ήθελα να θεωρηθεί ότι αυτό γίνεται παρορμητικά και κάτω από το συναισθηματικό φορτίο της στιγμής.
Αντιθέτως, θέλω να ξέρετε ότι η μέχρι τώρα πορεία μου με έχει μάθει να λειτουργώ πάντα με όρους πολιτικούς, ιδίως όταν πρόκειται για πολύ σοβαρά θέματα.
Έτσι επανερχόμενος σας ενημερώνω ότι εμμένω στην αρχική μου παραίτηση, τόσο από Αντιδήμαρχος όσο και από πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Π.Ε. και Δ.Ε. του Δήμου Αρταίων.
Νιώθω την υποχρέωση αποχωρώντας από τη θέση του Αντιδημάρχου να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του Δήμου για την άριστη συνεργασία που είχαμε, καθώς και όλους όσους μέχρι τώρα με βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο στην άσκηση των καθηκόντων μου.
Τέλος, να ευχηθώ στο νέο αντιδήμαρχο που θα ορίσετε καλή επιτυχία και να έχει την απαιτούμενη στήριξη από όλους μας για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο του.
Μετά απ' αυτό έγινε γνωστό ότι ο δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης με απόφασή του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες των θεμάτων Παιδείας στον Αντιδήμαρχο κ. Γεωργίου Φώτη επί πλέον των αρμοδιοτήτων που του είχαν ανατεθεί. Ορίζει Αντιδήμαρχο Αρταίων τον κ. Βλάρα Γρηγόριο και του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες του τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης οι οποίες ασκούνταν μέχρι πρότινος από τον Αντιδήμαρχο κ. Φώτη Γεωργίου. Τέλος ορίζει Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων τον κ. Φώτη Φώτιο. Σχετικά με τις κατά τόπους αρμοδιότητες ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Φώτιος αναλαμβάνει την Δ.Ε. Βλαχερνών, ο Αντιδήμαρχος κ. Βλάρας Γρηγόριος την Δ.Ε. Ξηροβουνίου, ο Αντιδήμαρχος κ. Παππάς Φίλιππος την Δ.Ε. Αμβρακικού και ο Αντιδήμαρχος κ. Γεωργίου Φώτης την Δ.Ε. Φιλοθέης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!