Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Δέχεται πιέσεις να ηγηθεί συνδιασμού!



Με τις αποζημιώσεις των δημοτικών συμβούλων, τα πρώτα έξοδα για το κοινωνικό παντοπωλείο, πρότεινε ο Γ. Σφρίντζερης



Ουσιαστική η πρόταση, δεν έγινε δεκτή!Ιδέες υπάρχουν και μάλιστα, αν όλες συγκεντρωθούν το αποτέλεσμα που μπορεί να προκύψει θα είναι εκπληκτικό. Διάθεση όμως δεν φαίνεται να υπάρχει και αυτό είναι το απελπιστικό.
Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ζηρού, η πρόταση του δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας Γιάννη Σφρίντζερη ήταν εξόχως ενδιαφέρουσα. Πρότεινε, με κάποιον τρόπο, να παρακρατείται το 25% της αποζημίωσης που λαμβάνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι, ώστε να συγκεντρωθεί κάποιο ποσό το οποίο θα αποτελέσει την βάση, για την λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου, που και για την συγκεκριμένη περιοχή είναι το ζητούμενο, μιας και τα προβλήματα που υπάρχουν είναι πολλά.
Θετική και άμεση ήταν η απάντηση του δημάρχου Ζηρού Δημήτρη Γιολδάση, ο οποίος έθεσε μια ακόμη προϋπόθεση. Η απόφαση να είναι ομόφωνη. Ομοφωνία δεν προέκυψε, οπότε η πρόταση της λειτουργίας του κοινωνικού παντοπωλείου, δεν προχώρησε.
Θα μπορούσε όμως το συγκεκριμένο δημοτικό συμβούλιο, με την υιοθέτηση της πρότασης αυτής, να πρωτοπορήσει και να καταθέσει πρόταση και για άλλες πόλεις… Χάθηκε μια ευκαιρία.


Δέχεται πιέσεις


Αφορμή λαβόντες απ’ την πρόταση που έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Σφρίντζερης, ευρισκόμενοι στην Φιλιππιάδα, είχαμε διάφορες συζητήσεις και για τα περί του Δήμου Ζηρού και διαπιστώσαμε ότι πολλοί είναι αυτοί που παροτρύνουν ή και πιέζουν ακόμη τον δημοτικό σύμβουλο να αναλάβει πρωτοβουλίες για την δημιουργία συνδυασμού, που στις επόμενες  δημοτικές εκλογές θα μπορέσει να παίξει καθοριστικό ρόλο.
Ο ίδιος συζητάει περισσότερο τα του Δήμου Ζηρού, είναι πάντα ενημερωμένος για το κάθε τι που συμβαίνει, ωστόσο είναι σε σκέψη και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δώσει απάντηση, έτσι για να την δώσει.
«Έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας, για να λάβουμε σωστές αποφάσεις», είπε απαντώντας σε ερώτηση της «Γ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!