Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Χριστούγεννα από την παλιά εθνική, Πρωτοχρονιά με... δόση από Ιόνια!

ionia odos pazl

Από την παλιά Εθνική Οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων θα κάνουν το ταξίδι τους όσοι κινηθούν προς την περιοχή για τις ημέρες των Χριστουγέννων... Αυτή όμως θα είναι και η τελευταία φορά που θα ακολουθήσουν, ολόκληρο τουλάχιστον, έναν από τους χειρότερους δρόμους της χώρας.
Όσοι είχαν σπεύσει να ανακοινώσουν παράδοση τμήματος της Ιόνιας Οδού, κατά την τρέχουσ βδομάδα, έπεσαν έξω στις εκτιμήσεις τους, καθώς κάτι τέτοιο δεν προέκυπτε από κανένα στοιχείο, ειδικά από τις ανακοινώσεις που είχε κάνει στα Γιάννινα ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.
Η παράδοση του τμήματος από τον Κουβαρά μέχρι την Αμφιλοχία, θα αποτελέσει για την Αιτωλοακαρνανία, την Ήπειρο αλλά και μέρος των Ιόνιων Νησιών, ειδικά την Λευκάδα, πρωτοχρονιάτικο... μποναμά!
Εκτιμάται ότι το συγκεκριμένο τμήμα που θα μειώσει σημαντικά την απόσταση, θα δοθεί στην κυκλοφορία λίγο πριν την λήξη του χρόνου, πιθανότατα στις 29 Δεκεμβρίου.
Μέσα στον Ιανουάριο αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα από τη Γαβρολίμνη μέχρι το Κεφαλόβρυσο, ενώ στο τμήμα της Ηπείρου το καλό νέο είναι ότι έκλεισε η εκκρεμότητα που υπήρχε στον Γυμνότοπο καθώς ξεπεράστηκε το πρόβλημα της απαλλοτρίωσης σε ένα τμήμα πενήντα μέτρων περίπου και το έργο ολοκληρώνεται.
Έτσι είναι πολύ πιθανό να δοθεί πριν τον Μάρτιο στην κυκλοφορία και το τμήμα από την Φιλιππιάδα μέχρι την Σκλίβανη, καθώς το βόρειο άκρο έχει καθυστερήσεις και οδεύει προς τον Μάρτιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!