Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Κώστας Μπάρκας: «Αυτά που ήξερε να κάνει στο παρελθόν ο κ. Μαρινάκης, θα πρέπει να τα ξεχάσει»

Αποτέλεσμα εικόνας για olympiakos

Αυτά που ήξερε να κάνει στο παρελθόν ο κ. Μαρινάκης, θα πρέπει να τα ξεχάσει» δήλωσε ο βουλευτής Πρεβέζης του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, μιλώντας σε εκπομπή
, αναφερόμενος στο περιστατικό του μεταμεσονύκτιου τηλεφωνήματος του συγκεκριμένου επιχειρηματία στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο. 

«Δεν έχουμε καταδικάσει κανέναν, η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρει όσα προκύπτουν από τη δικογραφία σύμφωνα με την οποία ο κ. Μαρινάκης φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών 2,1 τόνων ηρωϊνης» συμπλήρωσε ο βουλευτής Πρεβέζης του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε «Θα πρέπει να σταθούμε, ακόμη, στην ευκολία με την οποία ο κ. Μαρινάκης θεωρεί ότι μπορεί να επεμβαίνει στην κυβέρνηση και να παίρνει τηλέφωνα. Σε μας, αυτά δεν θα συμβαίνουν». 

Ερωτηθείς για το εάν συνδέεται ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας με την αξιωματική αντιπολίτευση, ο Κώστας Μπάρκας τόνισε «Τη σύνδεσή του με την Ν.Δ. την διεκδίκησε από μόνος του, ο αρχηγός της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης λέγοντας στη Βουλή ότι όταν επιτίθεται η κυβέρνηση στον συγκεκριμένο επιχειρηματία, επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη». Ο Κώστας Μπάρκας αναρωτήθηκε: «Από πότε θα δίνει λόγο η κυβέρνηση στον κ. Μαρινάκη για το ποιος γράφει τις ανακοινώσεις του Μεγάρου Μαξίμου;» και κατέληξε, επισημαίνοντας «Η Ν.Δ. δυστυχώς διεκδικεί να ταυτιστεί με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία και με κύκλους που με παρακρατικούς τρόπους προσπαθούν να ρίξουν μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση. Αυτό θα πρέπει να σταματήσει τώρα, γιατί κάνει κακό στη δημοκρατία».

Και ερωτώ εγώ σαν απλός πολίτης ;
Τι έκανες στο Μαξίμου...Βαγγέλη?

Στην δήλωση του εφοπλιστή ότι είδε πολλές φορές τον Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου και τον “βοήθησε” το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε με μία άτολμη ανακοίνωση στην οποία δεν αναφέρεται πουθενά πόσες φορές ο Τσίπρας συνάντησε τον Μαρινάκη και τι είδους “βοήθεια” έπαιρνε κάθε φορά για λογαριασμό του Σύριζα. 
Ολα στη φόρα Βαγγέλη.
Μίλησε ανοιχτά και με στοιχεία.
Μη φοβάσαι τους θρασύδειλους.
Χωρίς τα ΜΑΤ είναι...ξεβράκωτοι.
Τι έκανες στο Μαξίμου...Βαγγέλη?Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!