Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Υπουργοί και Κοινοτικοί στην Ήπειρο


Πολιτιστικά μνημεία αλλά και μεγάλα έργα της περιοχής θα επισκεφθεί την Τρίτη αντιπροσωπεία της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού με επικεφαλής της αντιπροσωπείας την Πρόεδρο της Επιτροπής Καρίμα Ντελί.
Σκοπός της επίσκεψης είναι η συνάντηση με τους βασικούς εταίρους και φορείς του τομέα μεταφορών στην Ελλάδα και η επίσκεψη σημαντικών υποδομών που κατασκευάστηκαν με τη συνδρομή της ΕΕ.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης θα διεξαχθεί σύσκεψη με τίτλο «Πρόσβαση και συνδεσιμότητα μεταφορών», στις 8 Μαΐου στις 14:00-16:00 στην Άρτα με τη συμμετοχή των Χρ. Σπίρτζη, Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Ο. Γεροβασίλη, Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Π. Κουρουμπλή, Υπουργού Ναυτιλίας και εκπροσώπων των εθνικών και περιφερειακών αρχών.
Η σύσκεψη θα αναφερθεί στις σημαντικότερες εξελίξεις και προκλήσεις για τον ελληνικό τομέα μεταφορών και τον ρόλο της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των δυνατοτήτων των χρηματοδοτήσεων στο πλαίσιο αυτό.
Την Τετάρτη 9 Μαΐου τα μέλη της Επιτροπής θα συναντηθούν με την Υπουργό Τουρισμού Ε. Κουντουρά για το μέλλον και την καλύτερη προβολή του ευρωπαϊκού τουριστικού προϊόντος.
Επικεφαλής της αντιπροσωπείας θα είναι η Πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Καρίμα Ντελί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!