Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Με τον Γιώργο Ζάψα ο ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές εκλογές


Ο Γιώργος Ζάψας τελικά θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα διεκδικήσει το αξίωμα του Περιφερειάρχη Ηπείρου. Η απόφαση ελήφθη από την Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή που συνεδρίασε με την συμμετοχή του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Πάνου Σκουρλέτη, Υπουργών και Βουλευτών της περιοχή, των Γραμματέων των Νομαρχιακών Επιτροπών και Αυτοδιοικητικών στελεχών, προκειμένου να συζητήσει τις επιλογές του κόμματος για τις εκλογές στην Περιφέρεια Ηπείρου. Η απόφαση δε ανακοινώθηκε επίσημα το βράδυ της Δευτέρας.
Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, «στην συνεδρίαση αποφασίστηκε να ενταθούν οι προσπάθειες δημιουργίας του ευρύτερου δυνατού κοινωνικού και αυτοδιοικητικού μετώπου με κέντρο τις ανάγκες των πολιτών. Εκτιμήθηκε ότι ο κοινός βηματισμός των δύο Αυτοδιοικητικών παρατάξεων “ Ήπειρος Ανατροπής” και “Συμμαχία Ηπειρωτών” στο έδαφος των θεσμικών αλλαγών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με κορυφαία την καθιέρωση της απλής αναλογικής, βρίσκεται στην κατεύθυνση συγκρότησης προοδευτικού μετώπου στην περιοχή μας, που είναι απαραίτητο για την ανατροπή στην Περιφέρεια Ηπείρου.
Στη βάση των παραπάνω, η Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή καταθέτει στις αυτοδιοικητικές παρατάξεις την πρόταση να ηγηθεί του εγχειρήματος αυτού ο Γιώργος Ζάψας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!