Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Με Δημήτρη Δημητρίου το ΚΙΝΑΛ στην Περιφέρεια Ηπείρου


Ο Δημήτρης Δημητρίου θα είναι τελικά ο υποψήφιος περιφερειάρχης που θα στηρίξει το ΚΙΝΑΛ στην Ήπειρο. Η απόφαση οριστικοποιήθηκε στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ομόφωνη. Η εξέλιξη αυτή βάζει ουσιαστικά τέλος στην προσπάθεια των παρατάξεων της Συμμαχίας Ηπειρωτών και της «Ήπειρος Ανατροπής» για κοινή κάθοδο που υποψήφιο που θα στήριζε και ο ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για έναν διάλογο που είχε ανοίξει από τις αρχές του καλοκαιριού και συνεχίζονταν μέχρι τώρα με πρωτεργάτες τους επικεφαλής τους Γιώργο Ζάψα και Κώστα Μπασιούκα.

Το ΚΙΝΑΛ ωστόσο αποφάσισε την κάθοδο με δικό του σχήμα. Είναι βέβαιο ότι ο Δημήτρης Δημητρίου θα αναζητήσει συνεργασίες και στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και σε άλλους πολιτικούς χώρους.


Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην στάση που θα κρατήσουν οι περιφερειακοί σύμβουλοι που προέρχονται από το ΚΙΝΑΛ και είναι εκλεγμένοι με την παράταξη του Γιώργου Ζάψα, οι οποίοι στην διαδικασία υπερασπίστηκαν την υποψηφιότητα αυτή, ωστόσο δήλωσαν ότι θα υποστηρίξουν και θα στηρίξουν την ομόφωνη απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!