Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Κινητοποιήσεις για την Εθνική στο Θεσπρωτικό!

 Σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής στο Θεσπρωτικό, προχωρούν την Δευτέρα στις δέκα το πρωί κάτοικοι και φορείς της περιοχής.

Την ίδια μέρα και για όση ώρα διαρκέσει η εκδήλωση διαμαρτυρίας θα μείνουν κλειστά τα καταστήματα ώστε να μετέχουν και οι μικρομεσαίοι στην κινητοποίηση.


Αφορμή για τον γενικό ξεσηκωμό αποτελεί η πρόθεση της Τράπεζας να κλείσει το συγκεκριμένο υποκατάσταση, το μοναδικό που εξυπηρετεί τους κατοίκους από το Θεσπρωτικό και τα χωριά της Λάκκας Σουλίου.


Σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε κάτοικοι και φορείς αποφάσισαν ακόμη ότι στην περίπτωση που δεν γίνει αποδεκτό το αίτημά τους για συνέχιση της λειτουργίας του συγκεκριμένου υποκαταστήματος, να προχωρήσουν σε άρση των καταθέσεων ενώ τα ταμειακά του διαθέσιμα θα αποσύρει και ο Δήμος Ζηρού.


Η επιτροπή αγώνα και οι κάτοικοι εξέφρασαν την ικανοποίηση προς τους Δήμους Πρέβεζας και Δωδώνης για τη συμπαράσταση, όπως επίσης και προς το Επιμελητήριο Πρέβεζας αλλά και τον Βουλευτή Στέργιο Γιαννάκη ο οποίος κατέθεσε σχετική ερώτηση στη Βουλή.


Ο δήμαρχος Ζηρού Νικόλαος Καλαντζής, αναφέρθηκε στις ενέργειες και στις παρεμβάσεις του Δήμου και εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στον δίκαιο αγώνα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Θεσπρωτικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!