Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Έτοιμο το ψηφοδέλτιο του Ζαψα στον Νομό Πρέβεζας 


Σε δείπνο στον Άγιο Γεώργιο του δήμου Ζηρού συναντήθηκαν όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ με τον άλλο «σύντροφο « υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Γιώργο Ζάψα και από ότι πληροφορηθήκαμε το μενού ήταν αρνί στη σούβλα με λίγο Δημητρίου Δημήτρη τον υποψήφιο του ΚΙΝΑΛ για την Ήπειρο !

Είναι γνωστό ότι ο σύντροφος Γιώργος Ζάψας  τρέφει μεγάλης εκτίμησης από τους συντοπίτες του, και ιδίως από τον πρώην  Νομάρχη  Ιωάννου Βασίλη και ας μην τον έκανε αντινομάρχη,και τον πρώην δήμαρχο Κατραχουρα Μιχάλη οι οποίοι μάλλον  θα τον βοηθήσουν να στελεχώσει και το ψηφοδέλτιο για την περιφέρεια !

Ο πρώην Νομάρχης Βασίλης Ιωάννου ,πάντοτε από έγκυρες πληροφορίες, συζήτησε και το ενδεχόμενο στηρίζοντας Γιώργο Ζάψα για την περιφέρεια , να αποκομίσει σαν αντάλλαγμα την στήριξη του Σύριζα για την Δημαρχία στην Πρέβεζα τώρα που αποσύρθηκε ο κ Γιάπρος !

Βέβαια  πρέπει βρεθούν τα κατάλληλα επιχειρήματα και δικαιολογίες για την ανάκληση της πρώην ανάκλησης της υποψηφιότητας για τον δήμο Πρέβεζας !

Στην «τυχαία συνάντηση» παρεβρίσκοταν και οι  Νομαρχιακοί σύμβουλοι του πρώην Νομάρχη , Αναγνώστου Χρήστος , Κίτσιος Λάμπρος, Κώτσης Δημήτρης , Ζάψας Γιώργος ο δημοτικός συμβουλος Παπαβασιλείου Βασίλης, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Κολιός Γιώργος και Δήμος Δημήτριος , Λευτερης Ρίζος , Σπύρος Δημητρίου ,Βουζας Χρυσόστομος , (Ζίτσα) και ο πρόεδρος του χωριού Χρήστος Ρίζος !

Η συνάντηση έγινε στο Καταστημα του αγαπητού Γιάννη Τζαλακόστα .

Πάντως το νερό του Αγίου Γεωργίου κάνει θαύματα και με όποιον πάνε οι Αγιωργίτες συνήθως κερδίζει ! 

Τέλος από ότι πληροφορηθήκαμε στην «τυχαία συνάντηση « οι μισοί καλεσμένοι δεν πήγαν !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!