Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Τ.Ο. Δήμου Ζηρού

                                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ     ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Ο Δήμος Ζηρού δημοσίευσε με τη διαδικασία του ηλεκτρονικού διαγωνισμού, τη δημοπράτηση του έργου: «Ανάπλαση Κοινοχρήστου Χώρου πλησίον ( ; ) του Κέντρου Υγείας στην πόλη της Φιλιππιάδας», προϋπολογισμού 300.000 ευρώ με το Φ.Π.Α.. Η μελέτη ουσιαστικά προβλέπει ότι οι εργασίες που πρόκειται να εκτελεστούν, αφορούν την πλήρη αποξήλωση – ισοπέδωση της πλατείας και την ανακατασκευή της 
Εκφράζουμε τη διαφωνία μας για τη σκοπιμότητα και τα οφέλη που θα προκύψουν από το «ράβε – ξήλωνε» μίας πλατείας, η οποία ολοκληρώθηκε σχετικά πρόσφατα, δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα και είναι κατασκευασμένη με άριστης ποιότητας υλικά, και όχι με πλάκες πεζοδρομίου. Θα αφήσουμε όμως να κρίνουν και οι συνδημότες μας, εάν αποτελεί προτεραιότητα στη σημερινή εποχή, η κατασκευή ενός ακόμη έργου βιτρίνας, όταν οι ίδιοι δεν μπορούν να μεταβούν στα σπίτια ή τα χωράφια τους λόγω των κατεστραμμένων δρόμων και της έλλειψης φωτισμού. Όταν αδυνατούν να συνδεθούν με το Βιολογικό εξ’ αιτίας του υπερβολικού και παράνομου χαρατσιού σύνδεσης και όταν δεινοπαθούν πολύπλευρα από την παρατεταμένη σημερινή κρίση.   
Θέλουμε ακόμη να καταγγείλουμε τη συνεχιζόμενη τακτική της Δημοτικής Αρχής Ζηρού, να αγνοεί σκόπιμα και να δηλώνει σε επίσημα μάλιστα έγγραφα, ως ανώνυμο τον κοινόχρηστο χώρο δίπλα (μάλλον θα εννοούν απέναντι !) στο Κέντρο Υγείας Φιλιππιάδας. Ωστόσο, οι αγαπητοί δημοτικοί άρχοντες γνωρίζουν πολύ καλά, ότι δεν πρόκειται για κάποιο τυχαίο κοινόχρηστο χώρο, αλλά για την «ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» όπως αποφάσισε προ ετών το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιππιάδας για να τιμήσει τον μεγάλο πολιτικό και πρώην Πρωθυπουργό της χώρας. Είναι δε πολύ μικροί όσοι νομίζουν πως μπορούν με τακτικισμούς να υποβαθμίσουν το έργο, την προσφορά και την προσωπικότητα του μεγάλου ηγέτη. Δυστυχώς η «ανεξάρτητη» δημοτική αρχή Ζηρού ξέχασε γρήγορα τις προεκλογικές της εξαγγελίες, και εγκλωβίστηκε σε μικροκομματικά παιγνίδια και σκοπιμότητες.        
Αλλά, έχει ο καιρός γυρίσματα….
                                                                                                  Φιλιππιάδα 5-11-2018
                 Τ.Ο. ΚΙΝΑΛ ΔΗΜΟΥ ΖΗΡΟΥ
Έχει απόλυτο δίκιο η Τ.Ο ΚΙΝΑΛ Δήμου Ζηρού και για του λόγου το αληθές η ανακοίνωση που έβγαλε για την μετακόμιση του ΚΤΕΛ , τότε είχε όνομα η πλατεία , τώρα λέγετε «ΔΙΠΛΑ»
Η ανακοίνωση ...τότε !
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Πρέβεζας, διέρχονται και κάνουν στάση στο νέο Σταθμό ΚΤΕΛ Φιλιππιάδας, ο οποίος βρίσκεται έναντι του Κέντρου Υγείας στην Πλατεία Ανδρέα Παπανδρέου.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δήμου Ζηρού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!