Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Παραιτήθηκε η πρόεδρος της Ανώνυμης Εταιρίας του Δήμου Ζηρού Ξώνα Γεωργία και ανεξαρτοποιήθηκε από τον συνδυασμό του Δημάρχου Νίκου Καλαντζή

Άρχισαν τα όργανα  στον Δήμο Ζηρού!
Τα καλά τα φύλαγε για το τέλος η Γεωργία!
Αφού διαχειρίστηκε όλη την τετραετία την ΑΕ του δήμου και την κοινωφελή  με τις ευλογίες του Δημάρχου, ανεξαρτοποιείται  και βάζει πλώρη για άλλα λιμάνια!
Ήταν γνωστό "τοις  πάσι" ότι οι σχέσεις με τον συνδυασμό του Καλαντζή δεν ήταν και  σε τόσο αρμονία  ιδίως με ορισμένους νυν αντιδημάρχους !
Αλλά το συμπέρασμα είναι ότι μετά την   αποχώρηση της κ Ξώνα αυτός που πρέπει να απολογηθεί είναι ο δήμαρχος  Νίκος Καλαντζής που όλα αυτά τα χρόνια  της έδωσε την διαχείριση όλων αυτών των σημαντικών εταιριών χωρίς ο ίδιος να έχει την παραμικρή επιστασία , άσχετα αν  του έκατσε λαχείο  τώρα με την παραίτηση, γιατί την Γεωργία πολλοί την έβλεπαν σαν βαρίδι!
Δεν πιστεύω κανένας από το δημοτικό συμβούλιο να έχει ενημέρωση για το τι έγινε μέχρι τώρα στις εταιρείες του Δήμου ; Αν έχει να μας το πει και εμάς !
Θα θυμάστε τους απολογισμούς  τις καταγγελίες και τις υποσχέσεις που δίνατε για τα πεπραγμένα των εταιρειών της προηγούμενης δημοτικής αρχής  φτάνοντας σε σημείο να μιλάτε  για εισαγγελείς και φυλακές !
Που είναι τα τιμολόγια που παρουσιάζατε και τα ελλείμματα κύριε δήμαρχε?
Τα κάνατε γαργάρα και γυρίσατε σελίδα τόσο εύκολα?
Τώρα φυλλορροεί τε  αλλά δεν πρέπει και να απολογηθείτε στον κόσμο που σας ψήφισε και σας έδειξε εμπιστοσύνη ;
Δεν ξεχνάμε γιατί σας δείξαμε εμπιστοσύνη, και εσείς το παρεξηγήσατε και  δεν καταλάβατε ότι απλά θέλαμε να αλλάξουμε το παλιό σύστημα και όχι να φέρουμε ένα καινούργιο στην θέση του!
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΌ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!