Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Δεν πέρασε η πρόταση της οικονομικής επιτροπής για αύξηση των τελών ύδρευσης και αποχέτευσης στον Δήμο Ζηρού, διαφώνησαν οι Γκάρτζιος και Παπαβασιλείου!

Αποτέλεσμα εικόνας για στρατος ξηρασΑποτέλεσμα εικόνας για ναυτικο
ΜΑΧΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΑΤΑ  



Την Δευτέρα στις 26 Νοεμβρίου στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ζηρού με  θέμα την έγκριση του σχεδίου αναμόρφωσης του προυπολογισμού για το οικονομικό έτος 2018  οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας και πρώην αντιδήμαρχοι Γκάρτζιος Χρήστος και Παπαβασιλείου Βασίλειος διαφώνησαν για την αύξηση στα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης και αντιπρότειναν αντίστοιχες μειώσεις ο καθένας τους.
Τελικά δεν πέρασε η πρόταση της οικονομικής επιτροπής αφού μειοψήφησαν εκτός από τους δύο συμβούλους της πλειοψηφίας, και ο κ. Γείτονας του ΚΚΕ και κ. Γιολδάσης ,και το θέμα θα ξανασυζητηθεί και θα επανέλθει με καινούργια πρόταση κατόπιν εισήγησης της οικονομικής επιτροπής.
Υπήρξε βέβαια και μάχη .... μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων, Ναυτικού και Στρατού Ξηράς με αμοιβαίους κανονιοβολισμούς χωρίς τελικά να έχουμε θύματα...
Έστω και στο τέλος της θητείας αρχίζουν κάποιοι από την συμπολίτευση να καταλαβαίνουν ότι δεν πρέπει να είναι όμηροι επειδή συναίνεσαν να αλλάξει το παλαιό σύστημα.. και   αυτοί που κατέχουν τα οφίτσια ότι δεν μπορούν να εκβιάζουν και να λοιδορούν έστω λεκτικά τους μέχρι τώρα συνοδοιπόρους τους!
                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!