Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Σε απολογία υγειονομικοί επειδή έκαναν μοριακό τεστ!

 


Στο νοσοκομείο της Άρτας σε απολογία κλήθηκαν πέντε υγειονομικοί από τη διοίκηση που έκαναν μοριακό τεστ κορωνοϊού επειδή ήρθαν σε επαφή με θετικό κρούσμα!

Την καταγγελία κάνει η ΠΟΕΔΗΝ σημειώνοντας ότι ο μοριακός έλεγχος έγινε μετά από υπόδειξη του υπεύθυνου για τις λοιμώξεις γιατρού καθώς είχαν έρθει σε επαφή με θετικό κρούσμα. Μάλιστα ο ένας από τους πέντε βρέθηκε θετικός στον ιό.

«Από τη μία μιλάνε για την αναγκαιότητα προληπτικών ελέγχων στους υγειονομικούς και από την άλλη η διοίκηση του νοσοκομείου Άρτας καλεί σε απολογία συναδέλφους που έκαναν μοριακό τεστ για να προστατέψουν ασθενείς και προσωπικό.

Πέντε συνάδελφοι που έκαναν μοριακό έλεγχο για covid 19 κάλεσε σε απολογία ο διοικητής του νοσοκομείου Άρτας. Τρεις από αυτούς είχαν συμπτώματα λοίμωξης αν και είχαν εμβολιαστεί και δυο ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Οι συνάδελφοι προσπάθησαν να διαφυλάξουν τυχόν διασπορά στο χώρο εργασίας, σε συναδέλφους, ασθενείς και πολίτες και ο διοικητής τους εγκαλεί για τη πράξη τους αυτή. Φυσικά οι συνάδελφοι έκαναν το τεστ σε συνεννόηση με την επιτροπή λοιμώξεων.

Τέτοιες πρακτικές πραγματικά είναι για γέλια από διοικήσεις νοσοκομείων. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πρίσμα της διοίκησης του νοσοκομείου Άρτας. Ευτυχώς οι συνάδελφοι ήταν αρνητικοί και ασκούν κανονικά τα καθήκοντα τους» αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ στην ανακοίνωσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!