Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΗΡΟΥ


ΥΦΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΗΡΟΥ


 Ακουσον-άκουσον.Στό προηγούμενο Δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής   τέθηκε  από τον κ. Ζυγούρη  το θέμα που  αναρτήθηκε σε bloggs  και αναφερόταν   στην  σκανδαλώδη και καταχρηστική  ενοικίαση του δημοτικού χώρου  πάρκινγκ  στην Γέφυρα Καλογήρου, σε γνωστό πολίτη Φιλιππιάδας έμπορο φορτηγών.
  Η  απάντηση  του Δημάρχου μας  άφησε άφωνους   αφού  αναγνώρισε  ότι πράγματι  ο περιφραγμένος και ασφαλτοστρωμένος χώρος  ενοικιάζεται για  150,00ευρω  και ότι  ο Δήμος πληρώνει  επίσης και το ρεύμα του επιχειρηματία.!!!!!!!!!!!!!
 Ουτε λόγος για την Ζημιά   150000,00ευρώ τουλάχιστον   που υπέστη ο δήμος  σε δέκα χρόνια
Ετσι όμως κερδίζονται οι εκλογές
 ΑΥΤΌ ΗΤΑΝ ΟΛΟ

Σε δεύτερο θέμα που τέθηκε   από την αξιωματική αντιπολίτευση   και αφορούσε  στο έγγραφο της ομόφωνης απόφασης  της Διοικούσας επιτροπής του ΤΕΕ  ΤΗ, με το οποίο συστήνει στην  Δημοτική αρχή    εφαρμογή κανονισμού  αποχέτευσης  και τεχνικών οδηγιών για τις συνδέσεις, όπως  συμβαίνει παντού  στην Ελλάδα ,πλήν μόνο της Φιλιππιάδας, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕ  λέγοντας πως  το ΤΕΕ  ξέρει που βρίσκεται   και θα μπορούσαν  να περάσουν για να του δώσουν συμβουλές.

ΑΥΤΉ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ  ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ  στο τόσο  μείζον θέμα που αφορά την Υγιεινή  και τη ασφάλεια   των πολιτών της Φιλιππιάδας

Αυτά  θα γραφούν άραγε  με την πραγματική τους διάσταση  στον τοπικό τύπο???????

                                                                                                            Αναγνωστης 

1 σχόλιο:

  1. Αυτή ήταν η επιστολή προς τον δήμαρχο απο το συνδιασμο του Ζυγούρη

    Κ. δήμαρχε
    Τις τελευταίες μέρες έχουν κυκλοφορήσει πολλά δημοσιεύματα στα τοπικά ιστολόγια. Δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται σε σημαντικά θέματα λειτουργίας της δημοτικής αρχής και τα οποία έχουν δημιουργήσει αρνητική αίσθηση στους συμπολίτες μας καθώς και μια έντονη υφέρπουσα φημολογία. Παρ’ ότι τα σχόλια αφορούν προσωπικά τον κ. δήμαρχο δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει το γεγονός ότι η αρνητική εικόνα συμπαρασύρει και το υπόλοιπο δημοτικό συμβούλιο του δήμου μας. Επειδή και εγώ προσωπικά αλλά και οι υπόλοιποι σύμβουλοι της δημοτικής μας παράταξης, έχουμε γίνει κοινωνοί παραπόνων και αρνητικών σχολίων, παρακαλούμε τον κ. δήμαρχο να δώσει απαντήσεις και να μας ενημερώσει για τα επίμαχα θέματα και συγκεκριμένα:
    1. Για όσα αναφέρονται στον τρόπο που έγιναν οι τελευταίες δημοπρασίες.
    2. Στο θέμα του συμβούλου κ Κων/νου Χρήστου
    3. Για την ενοικίαση της δημοτικής έκτασης στη γέφυρα Καλογήρου
    4. Για το ερώτημα του ΤΕΕ Ηπείρου που αφορά τις αποχετεύσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!