Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ

Γιώργος Γιάννος: Ήταν δύσκολο να αρνηθώ την πρόταση του Εθνικού



ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΣ
Ο νέος προπονητής του Εθνικού Φιλιππιάδας κ. Γιώργος Γιάννος σήμερα το απόγευμα σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο PrevezaSports.gr τόνισε: ΄΄ Ευχαριστώ το ΤΑΠ Εθνικός Φιλιππιάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου σε αυτή τη δύσκολη και οριακή στιγμή που περνά η ομάδα μας. Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ στην ομάδα που με ανέδειξε ποδοσφαιρικά και προπονητικά, και αισθάνομαι χρέος μου και καθήκον μου να δώσω τα πάντα ώστε η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Επίσης καλώ όλο το φίλαθλο κόσμο να βρεθεί κοντά στην ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και όλοι μαζί, προπονητές, παίκτες, διοίκηση, φίλαθλοι να πανηγυρίσουμε στο τέλος την σωτηρία μας. Επίσης ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Αστέρα Ρόκκα κ. Σπύρο Ντεκούλη για την κατανόηση να με αφήσει να βοηθήσω την ομάδα της πόλης μου΄΄.
Ο κ. Γιώργος Γιάννος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον Εθνικό Φιλιππιάδας την περίοδο 2001-2002 και την περίοδο 2003-2004 η ομάδα της Φιλιππιάδας με τον κ. Γιάννο στον πάγκο της ανέβηκε στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.
Το 2001 ο κ. Γιώργος Γιάννος είχε αντικαταστήσει όπως και τώρα στον πάγκο του Εθνικού Φιλιππιάδας τον κ. Γιώργο Κώνστα.
Ο κ. Γιάννος έχει εργαστεί ακόμη στον ΠΑΣ Πρέβεζα, στον Θρίαμβο Λούρου, στον Σκουφά Κομποτίου, στον Αστέρα Ρόκκα, και στον Άραχθο Παχυκαλάμου.
ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΣΑΚΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!