Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Επεσε ο Εθνικός Φιλιππιάδας και πανηγύριζαν οι τζογαδόροι


 
Ο Γιάννος φώναζε στους παίχτες και ο Τζογαδόρος κανόνιζε απέξω το
χρηματιστήριο του στοιχήματος
Είναι ντροπή και αίσχος αυτά που γίνονται στον Εθνικό
Πέξε Παλιάγκα του έλεγε ο τζογαδόρος μας πριμοδοτούν οι άλλοι
Δεν τους άγγιξε που έπεσαν και πανηγύριζαν για τα λεφτά
Πρωτάκουστο η ομάδα έπεσε και αυτοί έκαναν το γύρο του θριάμβου

απο filoiko

αναγνώστης

Δηλώσεις απο το Εθνικός-Καλλονή


ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΣ: Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Ξέραμε ότι και με νίκη μπορεί του χρόνου να είμαστε σε άλλη κατηγορία. Παρ’ όλα αυτά, τα παιδιά μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έδωσαν τη ψυχή τους. Ξέραμε τι θέλουμε στο γήπεδο. Θέλαμε πολύ τη νίκη και καταφέραμε να την πάρουμε. Η ομάδα του Εθνικού Φιλιππιάδας έχει ιστορία, παρελθόν, παρόν και μέλλον και πιστεύω ότι τη νέα χρονιά θα παλέψουμε για να επιστρέψουμε στην κατηγορία.
ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΑΡΤΑΛΗΣ: Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα μου δεν στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τώρα βλέπουμε τα play off και πρέπει να ανασυνταχτούμε για να πάρουμε τη δεύτερη θέση και να ανεβούμε κατηγορία. Δεν υπάρχει άλλος στόχος για την ομάδα μου.
ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ: Σήμερα μπήκαμε στο γήπεδο αποφασισμένοι να πάρουμε την νίκη και τα καταφέραμε. Πέρα όμως από την νίκη ελπίζαμε και σε άλλα αποτελέσματα ώστε να μπορέσουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Δεν το καταφέραμε. Τα παιδιά πάλεψαν, και δώσαμε τα πάντα. Παίχτες, προπονητές και διοίκηση έδωσαν τα πάντα, αλλά δυστυχώς όμως η ομάδα έπεσε.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!