Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΟΛΔΑΣΗ

Πεπραγμένα του  Δημάρχου Φιλιππιάδας και νυν Δήμου  Ζηρού


Ως δήμαρχος Φιλιππιάδας  ο κ. Γιολδάσης έχει  να επιδείξει τεράστιο έργο και γι΄ αυτό  τον  ξαναψήφισε ο λαός της Φιλιππιάδας.
1.  Για τρία χρόνια τουλάχιστον   είχε προσλάβει   στον Δήμο με το πρόγραμμα  stage  κάποιον  κ. Παπαδιώτη Κων/νο από την Κρανιά .Ο κύριος αυτός που διαμένει στην Πρέβεζα  θεώρησε καλό, να μην προσέρχεται για εργασία  στον Δήμο επειδή δεν τον συνεφέρνε το πήγαινε  έλα,  και να εισπράττει  μόνο τα χρήματα. Έλα όμως που ο κύριος αυτός  ήταν υποψήφιος  του κ. Γιολδάση  στις  προηγούμενες  δημοτικές εκλογές  και εκλέχτηκε. Ο κ. Γιολδάσης   εκτιμώντας προφανώς την ΄΄εργατικότητα΄΄ του τα τρία τουλάχιστον χρόνια   που ήταν υπάλληλος του Δήμου   τον ΕΧΡΙΣΕ  αντιδήμαρχο. Και εδώ είναι το πιο  κουφό σημείο της υπόθεσης. Οι υπάλληλοι   του δήμου  είδαν και συνάντησαν για πρώτη φορά  έκπληκτοι τον υπάλληλο  που  έβλεπαν επί χρόνια στις  καταστάσεις του προσωπικού ,αναφωνώντας   ΑΑΑΑ!  Εσύ είσαι ο Παπαδιώτης????????
2.  Ο δήμος Φιλιππιάδας  διαθέτει  στην θέση ΄΄Γέφυρα Καλογήρου΄΄  μια  έκταση 3-4 στρεμμάτων  η οποία διαμορφώθηκε σε χώρο για δημοτικό πάρκινγκ    και κόστισε στον δήμο  εν έτει 2000  περίπου 40 εκατομμύρια δραχμές. Η έκταση αυτή  περιφραγμένη,  ασφαλτοστρωμένη  ενοικιάσθηκε  επαχθώς για τα συμφέροντα του ΔΗΜΟΥ  από τον τότε  δήμαρχο , σε επιχείρηση εισαγωγής και εμπορίας φορτηγών έναντι  εικονικού τιμήματος. Η σημερινή δημοτική αρχή είναι  η 4η εν ολω και η 2η υπό τον κ. Γιολδάση  η οποία  συνεχίζει  την ίδια τακτική έναντι   μόνο  150 ΕΥΡΩ σύμφωνα με πληροφορίες. Παράλληλα  ο δήμος πληρώνει και την ΔΕΗ  που ανέρχεται  σε ποσό μεγαλύτερο του ενοικίου που εισπράττει.
Ο συγκεκριμένος  χώρος για τα δεδομένα της περιοχής θα έπρεπε να ενοικιάζεται  για   τουλάχιστον   1300-1500  ευρώ μηνιαίως.
ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ  χαρίσανε μέχρι σήμερα  στον επιχειρηματία  από πόρους του δήμου  το ποσό  της παρακάτω παράστασης:
  10χρόνια Χ 12 μήνες Χ 1300ευρώ=156.000,00 ευρώ  ούτε λίγο ούτε πολύ εκατόν πενήντα έξι χιλιάδες ευρώ.
 Η ιστορία με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία  δεν σταματάει βέβαια εδώ. Ακριβώς δίπλα  στον συγκεκριμένο χώρο,  υπάρχει ο χώρος ο  οποίος  δημιουργήθηκε  ως εκθεσιακός χώρος και στο οποίο πραγματοποιείται το παζάρι.
   Ενώ για τον χώρο αυτό υπάρχει  απόφαση συμβουλίου να μην επιτρέπεται το παρκάρισμα φορτηγών  και  τοποθετήθηκαν μπάρες , δόθηκαν κλειδιά  στον κ. επιχειρηματία   για να βάζει και εκεί αυτοκίνητα  κ.λ.π αντικείμενα  της επιχείρησης του.

Δημότες του δήμου ΖΗΡΟΥ  να χαίρεστε  τον Δήμαρχο σας

Κάποιος εισαγγελέας   μπορεί  να δει αυτά τα θέματα?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!