Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

E και; τι έγινε;

Χωρίς να διαθέτουν την απαραίτητη άδεια από την Δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου και βέβαια χωρίς να λογαριάζουν κανέναν,ιδιώτες που εκμεταλεύονται καφετέρια,έστησαν σημερα το μεσημέρι Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011 μια τεράστια σιδεροκατασκευή στην πλατεία.Χαρακτηριστική περίπτωση καταπάτησης δημόσιου χώρου και αδιαφορίας των αρχών.
  ΠΗΓΗ   filoiko

1 σχόλιο:

  1. ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΦΙΛΟΙΚΟ ΝΑ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΑΙΝΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΟΜΩΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΧΑΣΑΠΗ. ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ.ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!!!
    Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ.ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΙΛΟΙΚΟΥ ΡΩΤΟΥΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΡΙΣΑΝ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΖΟΝΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟΙΚΟ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ , ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΓΕΝΗΜΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ.ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!