Παρασκευή 27 Απριλίου 2012


Ο πρόεδρος του κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε χθες  (Πέμπτη 27/4/2012) την Πρέβεζα, στα πλαίσια της περιοδείας του σε όλη τη χώρα και έκανε την παρακάτω δήλωση:


 «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ξεκινώντας την πορεία προς τον λαό ξεκινήσαμε από τον Έβρο και κατεβαίνουμε μέχρι τη Γαύδο και το Καστελόριζο.
Με ιδιαίτερη χαρά σήμερα βρισκόμαστε στην Πρέβεζα, μια πόλη παράδειγμα και για τον τουρισμό της και για την πρωτογενή παραγωγή της.
 Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ένα κίνημα πολιτών κι είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η Πρέβεζα ίσως ήταν από τις πρώτες πόλεις που ήρθαμε σε επαφή με πολίτες που τώρα είναι και υποψήφιοί μας, μέσα από το διαδίκτυο.
Έχουμε ετοιμάσει ένα πρόγραμμα που θα αφορά μόνο το Νομό και θα ανακοινωθεί από τους υποψηφίους μας μέσα στις επόμενες ημέρες.
Για μας προτεραιότητα αποτελεί, εκτός από τη γενική πολιτική που είναι η έξοδος της Ελλάδας από την Τρόικα και από τους πιστωτές, η ανάπτυξη. Μια ανάπτυξη όμως η οποία δεν θα έρθει γραμμένη σε ένα προεκλογικό πρόγραμμα ενός κόμματος που το φτιάχνει μια διαφημιστική εταιρεία,ανάπτυξη σημαίνει να ξαναξεκινήσει να δουλεύει η αγορά.
Είναι θλιβερό να βλέπει κανείς τα μαγαζιά της Πρέβεζας μέσα στην αγορά να αρχίσουν να κλείνουν, να υπάρχει ανεργία σε μια πόλη που πάντα υπήρχε ανάπτυξη, να έχουμε την πρωτογενή παραγωγή η οποία πέφτει μέρα με την ημέρα, να υπάρχει αδυναμία εξαγωγής των προϊόντων μας.
Κι αυτό γίνεται γιατί η νέα τάξη πραγμάτων προσπαθεί να καθυποτάξει κάθε οικονομική δραστηριότητα μέσα στην πατρίδα μας.
Θα γυρίσουμε με τους υποψηφίους μας όλο το Νομό, θα επικοινωνήσουμε με τους πολίτες και πιστεύουμε ότι τη μέρα των εκλογών το δίλημμα το οποίο θέτουν η Τρόικα και οι συγκυβερνήτες σήμερα, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, δηλαδή ανάπτυξη μέσω της υποδούλωσης της χώρας ή ανάπτυξη μέσω μιας ελεύθερης χώρας με εθνική κυριαρχία, θα δείξει ότι οι Έλληνες μπορούμε να αναπτύξουμε την πατρίδα μας χωρίς να έχουμε κάποιον να μας κουνάει το δάχτυλο,είτε αυτό λέγεται τραπεζίτες είτε αυτό λέγεται Τρόικα, είτε αυτό λέγεται οι ντόπιοι συνεργάτες τους».

     ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!