Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Η έξοδος από την κρίση στο επίκεντρο της ομιλίας Βενιζέλου στα Γιάννενα

Την Κυριακή στις 19.30 η ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ
Στην παρουσίαση πτυχών του κυβερνητικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να αναφερθεί αύριο Κυριακή ο Βαγγέλης Βενιζέλος κατά την διάρκεια της ομιλίας του που θα πραγματοποιηθεί στις 19.30 στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Du Lac στα Γιάννινα.Ήδη, τις τελευταίες ημέρες ο κ. Βενιζέλος με περιοδείες του και ομιλίες αναφέρθηκε στις δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ για την κοινωνική στήριξη και τη δημιουργία δικτύου κοινωνικής προστασίας, την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων, την εξασφάλιση της ρευστότητας των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, την απεμπλοκή των μεγάλων έργων και την αποτελεσματική αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ.Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα νομού Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή της καλεί τους πολίτες του νομού να παρακολουθήσουν την ομιλία Βενιζέλου στα Γιάννινα, σε μία προσπάθεια για αυτοδύναμη Ελλάδα.Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Βενιζέλος την Κυριακή θα έρθει οδικώς στα Γιάννινα από την Κοζάνη, όπου στις 12 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιήσει επίσης προεκλογική ομιλία.

Δήλωση Παντούλα
Εξάλλου, στην επίσκεψη Βενιζέλου στα Ιωάννινα και τους άξονες της ομιλίας που θα πραγματοποιήσει αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων Μιχ. Παντούλας λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι δεν πρόκειται για μία συνηθισμένη ομιλία προεκλογικού χαρακτήρα, ούτε ο στόχος είναι να αποποιηθεί των ευθυνών και των λαθών του παρελθόντος.«Έχω τη βεβαιότητα ότι το περιεχόμενο της ομιλίας του θα εκληφθεί από τους πολίτες ως απαρχή συνυπογραφής ενός συμβολαίου αλήθειας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ κοινωνίας και πολιτικού συστήματος. Θα μιλήσει για το αύριο, για τη νέα γενιά, την ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή και δικαιοσύνη, το μοντέλο της οικονομίας, την επιχειρηματικότητα, τους ανέργους και τον κόσμο της εργασίας, την προστασία στον αδύναμο άνθρωπο, την ασφάλεια της πατρίδας. Θα μιλήσει για τις πραγματικές προκλήσεις της συγκυρίας και το σχέδιο που επιλέγει το ΠΑΣΟΚ για την έξοδο της χώρας από την κρίση, αλλά και την κοινωνική συμφωνία που πρέπει να συνοδεύει αυτό το σχέδιο», τόνισε ο κ. Παντούλας, ο οποίος περιοδεύει σε συνοικίες και διαμερίσματα του Δήμου Ιωαννιτών και έχει επαφές με πολίτες και φορείς του νομού στο πολιτικό του γραφείο.

Δήλωση Φίλη
Επίσης, ο κ. Δημήτρης Φίλης, υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Ιωαννίνων, με την ευκαιρία της έλευσης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου στα Ιωάννινα, αύριο Κυριακή 22 Απρίλη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:« Η πατρίδα μας βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Οι εκλογές στις 6 Μάη καθορίζουν την μοίρα του τόπου. Η ψήφος θα κρίνει την πορεία του τόπου, όχι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αλλά για τα επόμενα είκοσι χρόνια. Γι’ αυτό το λόγο ο θυμός, η αγανάκτηση και η απογοήτευση δεν χωράνε στην κάλπη.Ναι, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Το ΠΑΣΟΚ ξεκινά και πάλι από την αρχή να ξαναχτίσει τη σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό. Το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε με ειλικρίνεια τις ευθύνες του. Πίσω από την σκληρή αυτοκριτική μας, όμως, κρύβεται η ανευθυνότητα όλων των άλλων δυνάμεων.Ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος, που διακρίθηκε στα δύσκολα και καταγράφηκε ως ο υπουργός Οικονομικών που μείωσε το χρέος των Ελλήνων, πρότεινε ένα νέο εθνικό σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου μας, για να πιάσουν τόπο οι θυσίες όλων μας, για το μέλλον των παιδιών μας.Μεθαύριο ο Βαγγέλης Βενιζέλος έρχεται στην πόλη μας για να αφουγκραστεί τους φόβους, τις αγωνίες και τις ελπίδες των εργαζομένων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, των ανέργων, των νέων, των εμπόρων, των επαγγελματιών και των βιοτεχνών, των αγροτών, των ανθρώπων της τέχνης, της επιστήμης και του πολιτισμού. Να είμαστε όλοι παρόντες στο νέο ξεκίνημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!