Τρίτη 3 Απριλίου 2012



Την έντονη αγωνία του εκφράζει ο πρώην αντιδήμαρχος Κώστας Ευαγγέλου



Την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο λειτουργίας Κέντρου Φιλοξενίας Μεταναστών στην Φιλιππιάδα εκφράζει με ανακοίνωσή του ο πρώην αντιδήμαρχος Κώστας Ευαγγέλου.
Μάλιστα ο κ. Ευαγγέλου καλεί τον Δήμαρχο Ζηρού να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να αποτρέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Οι φθορές στο στρατόπεδο είναι ήδη πολλές ενώ πρόσφατα η Δημοτική Αρχή έχει εξαγγείλει την ανάπλαση του χώρου. Ο κ. Ευαγγέλου ζητά την υλοποίηση της δέσμευσης αυτής ώστε να αποφευχθεί περαιτέρω υποβάθμιση του χώρου.
Στη δήλωσή του αναφέρει: «Είμαστε όλοι μάρτυρες της καταστροφής που επήλθε μετά το κλείσιμο του στρατοπέδου ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗ στο χώρο, ας μην επιτρέψει άλλη μια φορά το ίδιο λάθος στην ευρύτερη περιοχή.
Άλλωστε ο χώρος είναι μέσα στον οικισμό της ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ και παρά πολύ κοντά στις εγκαταστάσεις της ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ ,της ΛΙΜΝΗΣ ΖΗΡΟΥ ,ΤΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ, ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΣΠΡΟΧΑΛΙΚΟΥ απ όπου διέρχονται όλοι όσοι θέλουν να επισκεφτούν τους χώρους αυτούς που κατά την γνώμη μας είναι ζωτικής σημασίας για όλους μας.
Η δημοτική αρχή είχε υποσχεθεί στο πολύ πρόσφατο παρελθόν ότι πολύ σύντομα θα γίνει ανάπλαση του χώρου. Αυτό περιμένουμε.
Θεωρούμαι δεδομένο ότι η Δημοτική Αρχή αυτό θα πράξει, όπως αρμόζει στην περίσταση και ότι όλοι οι πολίτες θα είναι σύμμαχοι για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!