Δευτέρα 23 Απριλίου 2012


Το «είδε αλλιώς» το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ



Σημαντικό στέλεχος ο Βασίλης Ιωάννου, μπορεί να αξιοποιηθεί απ’ το ΠΑΣΟΚ


Το πρώτο σχόλιο της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» σήμερα, αφορούσε τον πρώην νομάρχη Πρέβεζας και υποψήφιο βουλευτή Βασίλη Ιωάννου, καταλήγοντας πως είναι χρήσιμο στέλεχος και επί πλέον η πολύ καλή του σχέση με τον  πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο, μπορεί να αποδειχτεί χρήσιμη και για το ΠΑΣΟΚ, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή, της οποίας τα προβλήματα θα κληθεί να αντιμετωπίσει.
Οι αναγνώστες της «Γ» θα θυμούνται πως την περασμένη μόλις Κυριακή, η συγκεκριμένη, μεγάλης κυκλοφορίας, εφημερίδα έκανε λόγο για περίεργη υποψηφιότητα, σημειώνοντας παράλληλα πως ο εν λόγω υποψήφιος θα ξεκινήσει τον αγώνα του απ’ το εξοχικό του στον Μύτικα Πρέβεζας. Βεβαίως και την περασμένη Κυριακή είχαμε σημειώσει, ότι τέτοια σχόλια, κατά την διάρκεια προεκλογικών περιόδων, μπορεί να προκύπτουν από διάφορους αντιπάλους, οι οποίοι θεωρούν πως στοχοποιώντας τον αντίπαλο κερδίζουν οι ίδιοι.
Οδηγεί σε καλό όμως. Ο δημοσιογράφος που κάνει το πρώτο σχόλιο, αναγκάζεται να ερευνήσει περισσότερο το θέμα και προκύπτει η αλήθεια, την οποία στην συνέχεια καταγράφει.
Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε, ένα απόσπασμα του σχολίου το οποίο επιβεβαιώνει και τον δικό μας συλλογισμό: «Τόσο το έργο του ως Νομάρχη, όσο και η πολιτική σχέση που διατηρεί με τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο δείχνουν ότι πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη υποψηφιότητα που σίγουρα - και σε κάθε περίπτωση- δεν θα μείνει αναξιοποίητη από το "πράσινο στρατόπεδο"...»

ΓΝΩΜΗ ΑΡΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!