Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ  Πρέβεζας κ. Βασίλης Ιωάννου στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας επισκέφθηκε  την Περιφερειακή Μονάδα του ΙΓΜΕ , συζήτησε με τους προϊσταμένους και τους εργαζόμενους τα προβλήματά τους και ενημερώθηκε για τις νέες προοπτικές της γεωλογικής έρευνας στην Ελλάδα.

  Αναπτύχθηκε  μια παραγωγική και γόνιμη συζήτηση από την οποία για πολλοστή φορά προκύπτει η αναγκαιότητα στήριξης του μοναδικού επιστημονικού  φορέα για την έρευνα του ορυκτού πλούτου της χώρας.

 ‘’Η σημερινή οικονομική συγκυρία,, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ιωάννου, επιβάλλει την ενίσχυση φορέων, όπως το ΙΓΜΕ, που θα τροφοδοτούν με γνώση την πολιτεία και την κοινωνία για ζητήματα αξιοποίησης των φυσικών πόρων. Αν θέλουμε να στηρίξουμε μια αυτοδύναμη Ελλάδα, χωρίς οικονομικές και άλλες εξαρτήσεις, οφείλουμε να ενισχύσουμε ότι στηρίζει και αξιοποιεί τον φυσικό και ορυκτό μας πλούτο.

Ο κ.Ιωάννου   ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για την συνεργασία και την επιστημονική υποστήριξη που προσέφεραν στην Νομαρχία  Πρέβεζας, στην περίοδο της θητείας του και επαναβεβαίωσε την αμέριστη υποστήριξή του στην διατήρηση του ΙΓΜΕ και της Περιφερειακής του Μονάδας στην Ήπειρο.
 ‘’ Το ΙΓΜΕ χρειάζεται στον τόπο μας και πρέπει να ενισχυθεί και  με νέο επιστημονικό προσωπικό για να συνεχίσει το δημιουργικό του έργο. Στηρίζω τη λειτουργία του, συμπαραστέκομαι στους εργαζόμενους,, δήλωσε ο κ. Ιωάννου.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!