Real- Estate

ΚΟΛΙΟΚΙΤΣΟΣ ΑΓΝΟΦΑΡΜΑ

ΚΟΛΙΟΚΙΤΣΟΣ ΑΓΝΟΦΑΡΜΑ

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015

Βροχή παραιτήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας


Βροχή παραιτήσεων σημειώνεται στον ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας. Με κοινή δήλωσή τους, δεκαέξι στελέχη της Νομαρχιακής και της Συντονιστικής Επιτροπής, παραιτούνται με δριμύ κατηγορώ εναντίον της Κυβέρνησης.
Με την ανακοίνωσή τους, εξαπολύουν καθαρές βολές κατά της ηγεσίας , κάνοντας λόγο για πρωτοφανή πολιτική εκτροπή της.
Τονίζουν ότι «μένοντας συνεπείς στους αγώνες και τις προγραμματικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, δε θα δώσουμε στήριξη στις ιδιοκτησιακές πρακτικές της ηγεσίας για το Κόμμα, δε θα δώσουμε στήριξη στο 3ο μνημόνιο και την εν εξελίξει δραματική μετάλλαξη που επιχειρείται στο Κόμμα και τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ», ενώ παραμένουν, όπως τονίζουν, ενεργοί στα κινήματα, τις δομές αλληλεγγύης και στο χώρο της ριζοσπαστικής αριστεράς, από την πορεία που θα διαλέξει ο καθένας και η καθεμία, δηλώνοντας ότι θα συμβάλλουν και θα στηρίξουν, με όποιο τρόπο θεωρεί o καθένας πιο αποτελεσματικό, το ΟΧΙ του ελληνικού λαού.
Ολόκληρη η ανακοίνωση και τα ονόματα:
Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας, την επόμενη ημέρα της νέας μνημονιακής συμφωνίας, στις 14.07.2015, μεταξύ άλλων δήλωνε ότι «...Τα μέλη και τα στελέχη τού Συ.Ριζ.Α. δεν αποδέχονται τον εκβιασμό με το όνομα συμφωνία – μνημόνιο, αποκρούουν την ταπείνωση που θέλουν να επιβάλουν οι εκπρόσωποι του νεοφιλελεύθερου διευθυντηρίου στο κίνημα, το Συ.Ριζ.Α., την κοινωνία. Δεν δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο νεοφιλελεύθερο πλαίσιο απορρυθμίσεων, ιδιωτικοποίησης της δημόσιας περιουσίας και υποβάθμισης της θέσης μισθωτών και συνταξιούχων...».
Είχαμε πει, κατά τη συζήτηση, ότι θα συμβάλλουμε κι εμείς με όλες μας τις δυνάμεις, μέσω συλλογικών αποφάσεων, στην απεμπλοκή του ΣΥΡΙΖΑ από την επώδυνη «συμφωνία», στην οποία δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε τίποτα από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Μια συμφωνία, που στην πραγματικότητα επιβάλλει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ την εφαρμογή του πολιτικού σχεδίου του αντιπάλου.
Παρά την, έστω και καθυστερημένα, απόφαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, για έκτακτο συνέδριο στο τέλος του Σεπτέμβρη, η ηγεσία της Κυβέρνησης αποφάσισε για άλλη μια φορά να αιφνιδιάσει δυσάρεστα, αδιαφορώντας για την κομματική δημοκρατική νομιμότητα. Την πρωτοφανή αυτή πολιτική εκτροπή της ηγεσίας, από τη συναποφασισμένη πορεία προς το συνέδριο, όπου θα συζητιόταν η στρατηγική και η πολιτική τακτική του Κόμματος, μετά την ήττα και τη συνθηκολόγηση, την αντιλαμβανόμαστε ως συνέχεια, στον ίδιο ολισθηρό δρόμο, με την αθέτηση του ΟΧΙ του 62% του ελληνικού λαού και του αντιμνημονιακού κοινωνικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.
Με τη σημερινή κοινή μας δήλωση, κάνουμε απολύτως σαφές ότι, μένοντας συνεπείς στους αγώνες και τις προγραμματικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, δε θα δώσουμε στήριξη στις ιδιοκτησιακές πρακτικές της ηγεσίας για το Κόμμα, δε θα δώσουμε στήριξη στο 3ο μνημόνιο και την εν εξελίξει δραματική μετάλλαξη που επιχειρείται στο Κόμμα και τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ.
Η δυνατότητα ουσιαστικής έκφρασης, που μας δίνεται μετά την ακύρωση των δημοκρατικών συλλογικών διαδικασιών στο Κόμμα μας, είναι για να δηλώσουμε την παραίτησή μας από μέλη της ΝΕ και της ΣΕ Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ. Παραμένουμε, βέβαια, ενεργοί στα κινήματα, τις δομές αλληλεγγύης και στο χώρο της ριζοσπαστικής αριστεράς, από την πορεία που θα διαλέξει ο καθένας και η καθεμία από εμάς.
Δηλώνουμε ότι θα συμβάλλουμε και θα στηρίξουμε, με όποιο τρόπο ο/η καθένας/μία θεωρεί πιο αποτελεσματικό, τη ΝΙΚΗ του ελπιδοφόρου ΟΧΙ του ελληνικού λαού. Του ΟΧΙ της Αξιοπρέπειας, της Αλληλεγγύης, της Δημοκρατίας και της Ανατροπής.
Καμία ταπείνωση, καμία υποχώρηση, δε μας ταιριάζει, ο αγώνας συνεχίζεται. Χαμένοι είναι μόνο, οι αγώνες που δε δίνονται!
Υπογραφές:
1 ΧΑΪΔΑΣ ΗΛΙΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
2 ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
3 ΝΟΒΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ & ΣΕ ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
4 ΔΡΑΚΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ
5 ΤΣΑΚΑΝΙΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
6 ΖΟΥΡΟΦΙΔΟΥ ΜΑΙΡΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
7 ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΓΚΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
8 ΚΑΤΣΗ ΞΑΝΘΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
9 ΛΕΛΟΒΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
10 ΜΙΧΕΛΑΚΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
11 ΘΩΜΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΥΝΤΟΝ. ΕΠΙΤΡ. ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
12 ΚΑΤΣΑΒΑΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΝΤΟΝ. ΕΠΙΤΡ. ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
13 ΜΠΑΛΚΟΣ ΜΙΛΤΟΣ ΣΥΝΤΟΝ. ΕΠΙΤΡ. ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
14 ΜΠΕΛΛΗΣ ΛΑΚΗΣ ΣΥΝΤΟΝ. ΕΠΙΤΡ. ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
15 ΠΑΝΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΥΝΤΟΝ. ΕΠΙΤΡ. ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
16 ΤΣΙΟΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΥΝΤΟΝ. ΕΠΙΤΡ. ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!