Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Ληστεία σε κατοικία στην Παλαιά Φιλιππιάδα μέρα μεσημέρι !

ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ  ΑΝΤΡΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΠΛΑΝΗ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ  
 ΔΙΠΛΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΠΙΡΙΜΠΑ ΑΜΕΡΙΜΝΟΙ!
Οι επίδοξοι διαρρήκτες με ιδιαίτερο θράσος  μπούκαραν ανενόχλητοι σε σπίτι σε γειτονιά στην Παλαιά Φιλιππιάδα στον 1ο όροφο ,της μονοκατοικίας αν και  στο ισόγειο διαμένει  συγγενής των ιδιοκτητών η οποία δεν αντιλήφθηκε τίποτα, και έκαναν το σπίτι άνω κάτω.
Είναι σημαντικό το γεγονός ότι η ληστεία σημειώθηκε σε ώρα που είναι δύσκολο να μην γίνει κανείς αντιληπτός ιδίως για την θέση που βρίσκεται το σπίτι  και το ότι το ίδιο το σπίτι βρίσκεται στο κέντρο και κοντά με άλλα σπίτια στον συνοικισμό της παλαιάς Φιλιππίαδας.
Ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι οι διαρρήκτες μάλλον ήξεραν ότι απουσίαζαν αυτή την συγκεκριμένη ώρα οι ένοικοι του σπιτιού γιατί μάλλον διέμεναν απέναντι!
Οι ιδιοκτήτες την ώρα την ληστείας απουσίαζαν  από το σπίτι και όταν γύρισαν στο σπίτι σοκαρίστηκαν από την εικόνα που άφησαν πίσω τους οι δράστες.
Μάλλον λόγω του  capital control δεν βρήκαν χρήματα αλλά αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα χρυσαφικά!
Από πληροφορίες του zirosgr οι διαρρήκτες είχαν στρατηγείο παρακείμενη οικοδομή την οποία ,είχαν διαρρήξει μιας και ο ιδιοκτήτης διαμένει στην Αθήνα και εγκαταςτάθηκαν εκεί τρώγοντας και πίνοντας για άγνωστο διάστημα χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.
Μέσα στο κέντρο του χωριού να έχουν καταφύγιο εγκληματίες χωρίς να πάρει είδηση κανείς είναι άξιον απορίας εκτός αν είχαν συνενόχους οι οποίοι τους κάλυπταν όλο αυτό το διάστημα.Πλέον ο κίνδυνος είναι ορατός για όλους και ιδίως για τους ηλικιωμένους και τα παιδιά που είναι απροστάτευτα στην εγκληματικότητα που αυξάνεται επικίνδυνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!