Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ 2011



ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ Κα Φώφη.

-Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011. Στις 10:45 το πρωί, ο βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ., Δημήτρης Λυντζέρης, δηλώνει στο περιστύλιο της Βουλής: «Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι παρελθόν. Αναμένω από τον πρωθυπουργό κατά την ομιλία του στη Βουλή να αποσαφηνίσει πλήρως τις τελικές του αποφάσεις και αυτό ακριβώς θα προσδιορίσει την ψήφο μου», επισημαίνοντας παράλληλα ότι εδώ και πολλούς μήνες έχει καταθέσει την πρότασή του για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.
- Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011. Η Σοφία Γιαννακά δηλώνει: «Ο πρωθυπουργός πρέπει να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του απόψε, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη δημιουργία χάους και αναρχίας αύριο». Πρόσθεσε πως είναι απαραίτητη η συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας. «Αν ο Πρωθυπουργός δεν το πει αυτό, τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν πολύ άσχημα απόψε» συμπλήρωσε.http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231136183
- Μαζί τους συντάχτηκαν δυο ακόμα βουλευτές που δεν ανήκαν στο περιβάλλον Βενιζέλου, όπως όλοι οι προηγούμενοι που ήδη αναφέραμε. Η Βάσω Παπανδρέου και ο Οδυσσέας Βουδούρης που λόγω ότι δεν υπουργοποιήθηκαν, έβγαλαν χολή εναντίον του πρωθυπουργού τη χώρας. Η Βάσω μάλιστα στην βραδινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση , του είπε προκλητικά: «δεν ξέρεις που βρίσκεσαι, πετάς στα σύννεφα». Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. υπενθυμίζεται ότι αριθμούσε τότε 152 βουλευτές. Λίγο πριν την ψηφοφορία 4 βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. εμμέσως πλην σαφώς δηλώσαν ότι δεν πρόκειται να παρέχουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, χωρίς αποχώρηση του Γ. Παπανδρέου από την πρωθυπουργία και άμεσο σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!