Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ: Μήνυμα του υποψήφιου Βουλευτή της Ν.Δ. Νομού Πρέβεζας


XRISTOU
Φίλες και φίλοι,
Σε μία δύσκολη αλλά κυρίως κρίσιμη για τη χώρα καμπή, στα 31 μου χρόνια θέλησα να συμμετάσχω για πρώτη φορά στις προσεχείς εθνικές εκλογές με την ελπίδα ότι πολλά από τα στοιχεία της πολιτικής ζωής που μας πλήγωσαν μπορούν και πρέπει να αλλάξουν. 
Δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι αυτό θα το πετύχω μόνος μου. Είμαι όμως νέος και θέλω να προσπαθήσω, με την βοήθεια της δικής σας συμμετοχής. Χρειάζεται συνολική και κοπιώδης προσπάθεια για να ανατραπούν αντιλήψεις και πρακτικές που ρίζωσαν για δεκαετίες στο πολιτικό μας σύστημα. Κυρίως όμως χρειάζεται καθαρή εντολή. 
Την καθαρότητα στην πολιτική σχέση που κάποιοι πολιτικοί είτε δεν θέλησαν είτε δεν κατάφεραν να εφαρμόσουν θα πρέπει να την επιβάλει η κοινωνία, ο ίδιος ο ψηφοφόρος. 
Αυτή, πρέπει, νομίζω να είναι η υπεύθυνη στάση μας και όχι η στείρα άρνηση και ο ισοπεδωτικός αφορισμός. Ούτε είναι όλοι ίδιοι, ούτε και έχουν τις ίδιες ευθύνες. Η αποστασιοποίηση ή η υιοθέτηση μιας τιμωρητικής εκλογικής συμπεριφοράς δεν δίνει λύση στα προβλήματα του τόπου.
Ίσως η αγωνία για το παρόν να μη μας αφήνει να αξιολογήσουμε και να κρίνουμε ψύχραιμα το παρελθόν αλλά ούτε και να δούμε καθαρά το μέλλον. Η κρισιμότητα, όμως, της κατάστασης δεν επιτρέπει πειραματισμούς.
Η Ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας αποτελεί μονόδρομο και αδιαμφισβήτητο μέλημά μας. Για τον λόγο αυτό χρειαζόμαστε μια ισχυρή και υπεύθυνη κυβέρνηση με βασικό κορμό την Νέα Δημοκρατία που θα βγάλει τη χώρα από το τέλμα.
Ένας πρωθυπουργός που θα αποκαταστήσει την εθνική μας περηφάνια και αξιοπρέπεια. 
Χρειαζόμαστε Σταθερότητα-Συνεργασία-Ειλικρίνεια-Προοπτική 
Όλοι μαζί να πάμε την Ελλάδα Μπροστά..
Κωνσταντίνος Σπ. Χρήστου
Οικονομολόγος
Υποψήφιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας
Νομού Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!