Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Με διαπιστωτική πράξη, επιστρέφει στο νοσοκομείο, οφθαλμίατρος που είχε συλληφθεί με φακελάκι!!!



arta giatrosΜε Διαπιστωτική Πράξη την οποία υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας κ. Σπύρος Κοκκινάκης επανέρχεται στα καθήκοντά του στο νοσοκομείο χειρούργος οφθαλμίατρος, ο οποίος λίγους μήνες πριν, είχε συλληφθεί από την ελληνική αστυνομία, την ώρα που έπαιρνε φακελάκι.
Ο γιατρός είχε τεθεί σε αυτοδίκαιη αργία ωστόσο με χρήση του νόμου κατά της διαφθοράς, επιστρέφει στα καθήκοντά του.
Η απόφαση υπογράφηκε στις 11 Σεπτεμβρίου και αναφέρει ρητά ότι γίνεται αυτοδίκαιη επάνοδος από τις 15 του ίδιου μήνα.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, σήμερα κοινοποιήθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας προκαλώντας την έκπληξη τόσο της διοίκησης όσο και συναδέλφων του γιατρών.
Μπορεί η καταπολέμηση της διαφθοράς να αποτελεί ένα από τα δυνατά σημεία της προεκλογικής περιόδου που βαίνει προς την ολοκλήρωσή της, για τα περισσότερα κόμματα, ωστόσο όμως τα έργα και οι ημέρες τους άλλα μαρτυρούν.
Ειδικά όταν πρόκειται για τον ευαίσθητο χώρο της υγείας, όπου το φακελάκι παραμένει μία από τις μεγάλες πληγές.
Ο οφθαλμίατρος του Νοσοκομείου Άρτας, είχε συνελήφθη τον περασμένο Ιανουάριο, μέσα στο ιατρείο του από αστυνομικούς, καθώς απαιτούσε φακελάκι προκειμένου να προχωρήσει σε επέμβαση.
Συνελήφθη μάλιστα, τη στιγμή που παρέλαβε 200 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο γιος ενός ασθενή του γιατρού κατήγγειλε ότι είχε απαιτήσει και λάβει, τον Οκτώβριο του 2014 200 ευρώ για χειρουργήσει τον 84χρονο πατέρα του για καταρράκτη. Στην καταγγελία του ανέφερε ακόμα ότι, ο γιατρός απαίτησε και πάλι το ίδιο ποσό προκειμένου να προβεί σε νέα οφθαλμολογική επέμβαση (στον άλλο οφθαλμό του πατέρα του) τον Ιανουάριο του 2015.
Σε προγραμματισμένη συνάντηση, (22-01-2015) στο γραφείο του οφθαλμιάτρου στο Νοσοκομείο, ο γιος του 84χρονου παρέδωσε στον γιατρό, μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης, επιστολικό φάκελο που περιείχε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.
Και μετά από όλα αυτά, ήρθε η... επιβράβευση με την επιστροφή στα καθήκοντά του και μάλιστα αυτοδίκαια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!