Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

«Ζητάμε συγνώμη για το λάθος που έκανε το ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα» είπε ο Βαγγ.Αργύρης αλλά… το λάθος ήταν εκεί!

prevezaposto

pasok4
Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη(16-9-15) το βράδυ στην αίθουσα Οαση στην Πρέβεζα, με ομιλητή τον πρώην βουλευτή Ιωαννίνων Βαγγέλη Αργύρη.
Προηγήθηκε χαιρετισμός από τους υποψηφίους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Στέλλα Βαρτελάτου (ΠΑΣΟΚ) και Νικόλαο Λαμπρακούλη (ΔΗΜΑΡ) και στη συνέχεια ξεκινώντας την ομιλία του ο Βαγγέλης Αργύρης, που γνωρίζει από πρώτο χέρι τι έγινε με το ψηφοδέλτιο στην Πρέβεζα, είπε «καταρχάς, ζητάμε συγνώμη ως ΠΑΣΟΚ για το λάθος που έγινε στην Πρέβεζα» και συνέχισε με την πολιτική του ομιλία.
Η συγκέντρωση δεν ήταν ενθαρρυντική και αν απουσίαζαν οι νεολαίοι σπουδαστές των ΤΕΙ, θα ήταν εντελώς  αντιπροσωπευτική. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Ντούσκας και ο πρώην Νομάρχης Βασίλης Ιωάννου, ενώ αισθητή έγινε η απουσία του Δημάρχου Πρέβεζας Χρήστου Μπαΐλη.
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε αποτυπώνουν ένα ακόμη λάθος των οργανωτών που επέλεξαν την αίθουσα της Όασης, η οποία έχει 170 καθίσματα και όχι μια μικρότερη αίθουσα που δεν θα δημιουργούσε απογοητευτική εικόνα.
Προφανώς η αισιοδοξία κάποιων νεοπασόκων είναι υπερβολική και… πλασματική εξέλιξη!
pasok5pasok1pasok3pasok2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!