Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις διοργανώνει και φέτος ο πολιτιστικός σύλλογος Γυμνοτόπου «πάτερ Κοσμάς» τις ημερομηνίες 3 και 4 Αυγούστου

Όπως κάθε χρόνο αναμένεται με μεγάλη επιτυχία, από τον δραστήριο σύλλογο Γυμνοτόπου, οι εκδηλώσεις που θα γίνουν στο χωριό!

Η ποιότητα το θέαμα συνδυασμένο με την παράδοση εξασφαλίζουν ένα διήμερο απόλαυσης και διασκέδασης από τους ανθρώπους του συλλόγου και όλου του χωριού που συνδράμουν εθελοντικά κάθε χρόνο για την επιτυχία των εκδηλώσεων.

Βέβαια δεν είναι τυχαίο ότι το χωριό διαθέτει και δικό του αντιδήμαρχο τον κ Παπαβασιλείου που κάνει τα πάντα για να βοηθήσει με κάθε τρόπο το χωριό! 

Και νομίζουμε ότι τα καταφέρνει πολύ καλά!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


Τετάρτη 3 Αυγούστου – Ώρα:21.00 Δημοτικό ΣχολείοΠέμπτη 4 Αυγούστου –Ώρα: 21.30 :Δημοτικό Σχολείο


Η αυλαία ανοίγει με τη θεατρική παράσταση «ο κλέφτης των αστεριών» σε σκηνοθεσία της νηπιαγωγού Φρόσως Κολιού. Τους ρόλους μοιράζονται μικρά και μεγάλα παιδιά του χωριού

Παραδοσιακοί χοροί από Ήπειρο, Μακεδονία, Θεσσαλία και τα νησιά του Αιγαίου θα παρουσιαστούν από χορευτικά τμήματα του διοργανωτή συλλόγου (παιδικό και ενηλίκων) καθώς και των συλλόγων «Μακρυγιάννης» και Νεοχωρίου Άρτας.
Η ορχήστρα του διακεκριμένου Αλέξανδρου Αρκαδόπουλου θα συνοδέψει τα χορευτικά και θα παίξει αυθεντική δημοτική μουσική μέχρι το πρωί.
Η είσοδος για το κοινό και ο χορός είναι ελεύθερα.

Το πολιτιστικό διήμερο διοργανώνεται στον Γυμνότοπο από το 2000 και πάντα γνώριζε επιτυχία. Καθοριστικής σημασίας θεωρούνται η επιμονή στη γνήσιο  δημοτικό τραγούδι, η φιλοξενία αξιόλογων συλλόγων και η ευρεία, εθελοντική συμμετοχή των κατοίκων στη διοργάνωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!