Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

«Δίδυμο» διέπραξε 17 κλοπές σε δεκαπέντε μέρες!

filip klopimaia
Δεκαεπτά κλοπές και απόπειρες κλοπών, είχαν διαπράξει μέσα σε λίγες ημέρες, δύο ημεδαποί, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ζηρού.
Από τις 24 Ιανουαρίου μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου, σε ένα δεκαπενθήμερο περίπου, είχαν καταφέρει να αναστατώσουν τους πάντες, σπέρνοντας τον φόβο και την ανασφάλεια.
Σπίτια, καταστήματα αλλά και εκκλησίες, βρέθηκαν στο στόχαστρο της σπείρας, η δράση της οποίας πήρε τέλος, μετά την σύλληψή τους από την αστυνομία.
Οι δύο Έλληνες, που κατάγονται από την περιοχή του Ζηρού, ηλικίας 37 και 28 ετών, διέπραξαν έξι κλοπές σε καταστήματα, κυρίως καφενεία και σε σπίτια, πέντε κλοπές σε ιερούς ναούς καθώς και δύο απόπειρες σε εκκλησίες, αλλά και τέσσερις ακόμη απόπειρες σε καταστήματα.
Συνολικά είχαν αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ, κοσμήματα αξίας δύο χιλιάδων ευρώ, μία κυνηγετική καραμπίνα, 14 φυσίγγια και προσωπικά έγγραφα.
Από την έρευνα που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 37χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα μαχαίρια, 30 κυνηγετικά φυσίγγια, κατσαβίδια, και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!