Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΗ Ν.Δ.ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Η Όλγα Κεφαλογιάννη δεν έρχεται στην κοπή πίτας

Olga-Kefalogianni
Μια αναπάντεχη εξέλιξη δημιουργεί σοβαρό εσωτερικό πρόβλημα στη Ν.Δ.Πρέβεζας καθώς υπάρχει ανατροπή δεδομένων ενόψει της εκδήλωσης για την κοπή πίτας που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή το βράδυ, 10 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Margarona.
Πρώτο το PrevezaPosto είχε γράψει για την έλευση της κας Κεφαλογιάννη και στη συνέχεια έγινε επίσημη ανακοίνωση από τη ΝΟΔΕ της Ν.Δ.Πρέβεζας, ενώ κυκλοφόρησαν και οι σχετικές προσκλήσεις με το όνομά της και τιμή εισόδου στην εκδήλωση 20 ευρώ.
Η γκρίνια που αναπτύχθηκε από την τοπική εσωκομματική αντιπολίτευση και η αναρρωτική άδεια του προέδρου της ΝΟΔΕ Νίκου Τζίμα, προφανώς έφθασαν ως πληροφορίες στο γραφείο της κας Όλγας Κεφαλογιάννη, η οποία προτίμησε να ειδοποιήσει στέλνοντας email, ότι δεν θα παραβρεθεί στην κοπή της πίτας.
Σύμφωνα δε, με αποκλειστική πληροφορία του PrevezaPosto, η ίδια θα κόψει την πίτα της Ν.Δ. στο Κιλκίς, όπου δεν υπάρχουν γκρίνιες. Η υπόθεση της κοπής της πίτας στην Πρέβεζα από την Όλγα Κεφαλογιάννη είχε άσχημη εξέλιξη για τα εσωκομματικά δρώμενα στη Ν.Δ. Πρέβεζας και δικαίως τα στελέχη της λένε «Όλγα λιέου κι κλιέου»……
Το Σάββατο συνεδριάζει η ΝΟΔΕ της Ν.Δ. υπό την προεδρία του αναπληρωτή του προέδρου Σωτήρη Πάτση, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και να ζητήσει τον ορισμό άλλου κεντρικού στελέχους-ομιλητή για την ημέρα αυτή.  Πρόκειται για την κοπή της πίτας όπου εκτός από την οργάνωση του Δήμου Πρέβεζας θα συμμετέχουν και οι οργανώσεις του Δήμου Πάργας και του Δήμου Ζηρού.
Σημειώνουμε ότι τα τοπικά στελέχη της Ν.Δ. πληροφορήθηκαν με καθυστέρηση την ακύρωση της επίσκεψης της κας Κεφαλογιάννη, αφού το γραφείο της έστειλε το email την Δευτέρα και τα τοπικά στελέχη ενημερώθηκαν την Παρασκευή.
Προφανώς κανένας δεν είχε ανοίξει τα email ή κάποιοι το γνώριζαν και το κράτησαν μυστικό…
Υ.Γ. Την παραπάνω έγκαιρη είδηση σε λίγη ώρα θα την αναδημοσιεύσουν και άλλα τοπικά site, που όπως συνήθως ενημερώνονται από το PrevezaPosto.
 PrevezaPosto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!