Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Γ.Ο.Φ.

Ο Αθλητικός Γυμναστικός Όμιλος Φιλιππιάδας πραγματοποίησε την καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των μελών/αθλητών του συλλόγου, παρουσία των γονέων και φίλων του συλλόγου.
            Η κοπή πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Φιλιππιάδας, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου και ώρα 11:00π.μ. Η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή και η αίθουσα κατάμεστη από μικρούς και μεγάλους.
Αρχικά ο Πρόεδρος του Α.Γ.Ο.Φ. κ. Δ.Κοτσαρίνης, καλωσόρισε εκ μέρους του Δ.Σ. τα παιδιά τους συλλόγου, τους γονείς και όλους τους παρευρισκόμενους και μετά από σύντομο θετικό απολογισμό των δράσεων και της πορείας του συλλόγου, κλείνοντας με μήνυμα αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά, το λόγο έδωσε στους Εφόρους (Αναγνώστου Ανθή, Γκάρτζιος Αλέξανδρος, Λαχανάς Χρήστος, Μαγκλάρας Γιώργος, Ντάλα Ειρήνη, Παππά Μυρτώ, Ροντογιάννης Χρήστος και Χήτας Γιώργος)  και προπονητές των αθλητικών τμημάτων Μπάσκετ, Βόλεϊ, Στίβου και Τένις, προκειμένου να κοπούν οι πρωτοχρονιάτικες πίτες του κάθε τμήματος.
Πολλές εκπλήξεις περίμεναν τους αθλητές, καθώς πλέον της δωρεάν συνδρομής ενός μήνα που δινόταν σε όσους πέτυχαν τα φλουριά, πραγματοποιήθηκαν επί τόπου κληρώσεις με δώρο αθλητικό εξοπλισμό για τους τυχερούς!
Το 2016 ήταν μία παραγωγική και δημιουργική  χρονιά για τον ΑΓΟΦ, με την ενέργεια και τα χαμόγελα που γέμισαν την εκδήλωση ευελπιστούμε κάθε χρόνο να συνεχίζουμε το έργο της διάδοσης των αξιών του αθλητισμού και της χρησιμότητας της ενεργής δράσης του συλλόγου μας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας και όχι μόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!