Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Εμπορικός εναντίον Δήμου για τα tabletΤην έντονη διαμαρτυρία του εκφράζει ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας υποστηρίζοντας ότι ο Δήμος αγόρασε από άλλη πόλη τα τάμπλετ που μοίρασε στα σχολεία και με ανακοίνωσή του ζητά χορηγίες από τις τοπικές επιχειρήσεις!
Όπως αναφέρει ο εμπορικός κόσμος με κλειστά τα μαγαζιά βρίσκεται αντιμέτωπος με οικονομική καταστροφή.
Μπροστά σ’ αυτή, η αλληλεγγύη και η στήριξη στην τοπική αγορά είναι υποχρέωση όλων των πολιτών και των φορέων καθώς έτσι θα μείνουν ζωντανές και θα διατηρήσουν τις θέσεις εργασίες.
«Μέσα στη λαίλαπα των γεγονότων ο Δήμος Αρταίων μας ειρωνεύεται με τις ενέργειές του! Αγόρασε τα tablet που μοίρασε στα σχολεία από άλλη πόλη και στην ανακοίνωσή του ζητάει από τις τοπικές επιχειρήσεις της Άρτας να κάνουν χορηγίες tablet στο Δήμο», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.
Σημειώνει ακόμη ότι βοήθεια και υποχρέωση δεν είναι μόνο η αναστολή των τελών και η μη διοργάνωση του παζαριού, αλλά είναι και η διαφημιστική καμπάνια για να στηρίξουν όλοι την τοπική αγορά, είναι και η συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο για διεκδίκηση από την κυβέρνηση μέτρων ανακούφισης για τις επιχειρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!