Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Αρνητικά στον κορονοϊό και τα νέα δείγματα από το Νοσοκομείο της Άρτας


Συνεχίζονται τα καλά νέα από το μέτωπο της διασποράς του κορονοϊού στην Άρτα, καθώς από τα εικοσι τρία δείγματα που στάλθηκαν χθες προς εξέταση από το Νοσοκομείο της Άρτας, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, τα είκοσι ήταν αρνητικά στον ιό και αναμένονται τα αποτελέσματα από τα άλλα τρία Αρνητικά στον ιό ήταν επίσης και τα δύο δείγματα που αναμένονταν από τα συνολικά τριάντα τέσσερα της περασμένης Παρασκευής.
Στο μεταξύ σήμερα από το Νοσοκομείο της Άρτας, στάλθηκαν για εξέταση, άλλα είκοσι επτά νέα δείγματα.
Κατά τα άλλα ο ηλικιωμένος, που ήταν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα της περιοχής μας και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, από χθες έχει τραχειοτομηθεί και συνεχίζεται η διαδικασία αποσωλήνωσής του.
Τα άλλα τρία επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα των προηγούμενων ημερών ,τα οποία διαμένουν στην Άρτα, βρίσκονται σε καραντίνα στην οικία τους και ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή με παρακολούθηση από την ιατρική ομάδα του νοσοκομείου. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους.
 Επίσης όλες οι διαπιστωμένες επαφές τους , που προέκυψαν από την ιχνηλασία, εξακολουθούν να βρίσκονται σε κατ΄ οίκον περιορισμό και παρακολουθούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!